Wybenga Advocaten

Website
https://www.wybenga-advocaten.nl/
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Rotterdam

Over Wybenga Advocaten

Wybenga Advocaten is een advocatenkantoor in het hart van Rotterdam met een gevarieerde nationale en internationale praktijk. We proberen weg te blijven van de emotie die schreeuwt om een snel en indrukwekkend resultaat. We vinden het belangrijk om cliënten te helpen op een manier die ook na verloop van tijd nog tot tevredenheid stemt. Onze overtuiging is dat goed juridisch advies daarop gericht moet zijn. Vandaar ons motto: Advies dat aan waarde wint.

Cliënten kunnen bij ons terecht voor vragen over het ondernemings- of arbeidsrecht, privacy, pensioen, schade en aansprakelijkheid en ook tuchtzaken. Ons kantoor staat in het bijzonder bekend om haar ‘natte’ praktijk. We hebben gespecialiseerde kennis in huis over het maritieme arbeidsrecht en de visserij, een vrij specifieke tak van sport. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij ons terecht.

Er heerst bij ons op kantoor een informele sfeer. We houden van een nuchtere blik en klare taal. Daarnaast werken we graag en veel met elkaar samen. Dat maakt het werk leuker en het resultaat beter.

Wij nemen één tot twee keer per jaar een advocaat-stagiair aan. Maar ook de niet afgestudeerde, nieuwsgierige, student kan zich bij ons melden. Wij hebben namelijk regelmatig plek voor een student-stagiair. Onze vacatures zijn hier te vinden: https://www.wybenga-advocaten.nl/werken-bij.

Contactgegevens