Meijburg & Co - Tax & Legal

Website
www.werkenbijmeijburg.nl
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Fiscaal Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amstelveen

Over Meijburg & Co - Tax & Legal

Wil jij de regie over jouw carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meijburg Legal biedt een diverse notariële en advocatuurlijke ondernemingsrechtpraktijk, die volop in beweging is. De samenwerking met de fiscale adviespraktijk van Meijburg & Co en de interactie met het (inter)nationale KPMG netwerk, bieden een uitdagende werkomgeving met vele dimensies. Bij Meijburg Legal geloven we dat er voor elk vraagstuk een oplossing is. Met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, zorgen wij ervoor dat die oplossing gevonden wordt. Op die manier kunnen onze cliënten zich richten op waar zij goed in zijn.

Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend kandidaat-notaris of advocaat-stagiair, maar ook als werkstudent of student-stagiair begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in jouw individuele ontwikkelingstraject en daarmee in jouw toekomst. We bieden onder meer onze interne vaktechnische trainingen aan en faciliteren het volgen van de Beroepsopleidingen voor het notariaat (KNB) en voor de advocatuur (NOVA). Daarnaast kunnen onze specialisten deelnemen aan diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen.

‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie. Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het vak. Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat toekomstige Meijburgers zich op persoonlijk gebied ontwikkeld hebben, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in het vak.

Wil je tijdens je studie meedraaien in de praktijk en Meijburg Legal beter leren kennen? Dan bieden wij de volgende mogelijkheden. Op de notariële praktijk en de advocatuur praktijken Corporate/M&A en Banking & Finance kun je solliciteren als werkstudent/student-stagiair. Voorwaarde is wel dat je derdejaars bachelor- of masterstudent notarieel recht, Nederlands recht of ondernemings-recht bent. Tevens vragen wij een beschikbaarheid van minimaal twee maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster.

Wil je meer weten over Meijburg Legal? Kijk op onze website of volg ons via Facebook en Instagram. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze recruiters Maartje, Sophie of Floris via Puls.Maartje@kpmg.com, Vanolm.Sophie@kpmg.com of Lenis.Floris@kpmg.com