Helder bij Letselschade

Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Delft, Arnhem

Over Helder bij Letselschade

Missie

Helder bij Letselschade vindt dat ieder slachtoffer het beste advies verdient na letselschade. Onze juristen onderscheiden zich door persoonlijke aandacht, duidelijkheid en een hoog kennisniveau. Een gezonde dosis strijdlust zorgt voor snel resultaat. Hoewel we ons specialiseren in het behandelen van complexe schades van ondernemers, zijn we er voor iedereen.

Visie

Bij Helder geloven we dat het recht op passend advies en hulp na letselschade een fundamenteel recht is voor elk slachtoffer. Onze visie is gebaseerd op een diepgewortelde overtuiging dat niemand alleen mag staan in de zoektocht naar rechtvaardigheid en herstel. Wij streven ernaar om een baken van betrouwbaarheid en steun te zijn voor elk letselschade slachtoffer.

Onze visie is gebouwd op de volgende vier kernwaarden:

 • Kwaliteit: Onze juristen zijn gespecialiseerd in letselschades en blijven door middel van cursussen en nascholing op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Op deze manier streven we naar het hoogste niveau van juridisch advies en vertegenwoordiging.
 • Persoonlijke Aandacht: Elk individu is uniek en heeft een eigen verhaal en behoeften. Daarom staat persoonlijke aandacht centraal in alles wat we doen. Door onze persoonlijke aanpak staan we naast onze cliënten. De cliënt heeft een eigen contactpersoon, die mobiel bereikbaar is, actief luistert en advies op maat biedt wat aansluit bij de specifieke omstandigheden.
 • Duidelijkheid: In een complex juridisch landschap streven we naar helderheid en transparantie. Door juridisch jargon in begrijpelijk Nederlands uit te leggen, kunnen onze cliënten vol vertrouwen beslissen over hun rechten en opties. Via de online tool kan de cliënt de voortgang van de zaak volgen.
 • Strijdlust: Wij geloven in het belang van vastberadenheid bij het nastreven van gerechtigheid voor onze cliënten. We gaan elke uitdaging aan om de rechten en belangen van onze cliënten te behartigen, ongeacht de complexiteit van de zaak.

Hoewel we ons specialiseren in het behandelen van complexe schades van ondernemers, staan we open voor ieder letselschade slachtoffer. Onze visie is om een toegewijde partner te zijn voor elk slachtoffer van letselschade, waarbij we streven naar rechtvaardigheid, herstel en een betere toekomst voor hen en hun dierbaren.

Producten/Diensten

De expertise van Helder bij Letselschade betreft het behandelen van verschillende type letselzaken, waaronder:

 • bedrijfsongeval
 • verkeersongeval
 • letsel door dier
 • letselschade bij ondernemers
 • medische fout
 • second opinion

Doelgroep

Slachtoffers met letsel als gevolg van een ongeval (specialisatie: zelfstandig ondernemers).

USP's

 • Door begeleiding op maat, kunnen we het verschil maken voor onze cliënten.
 • Door onze informele - maar scherp op de inhoud - werkwijze voelen onze cliënten zich op hun gemak terwijl ze verzekerd zijn van hoogwaardige juridische dienstverlening.
 • Door persoonlijke begeleiding van begin tot einde door 1 vaste jurist, ervaren onze cliënten geen lange wachttijden of keuzemenu’s, maar juist direct contact bijvoorbeeld telefonisch of per Whatsapp via het mobiele nummer van de jurist.
 • We nemen alle zorg uit handen van onze cliënten en denken verder dan alleen het verhalen van schade; we bekijken of er ook praktische hulp nodig is.
 • Door onze heldere communicatiestijl, kunnen onze cliënten de informatie omtrent de behandeling van het dossier makkelijk tot zich nemen.

Organisatie

Wij zijn Helder bij Letselschade: opgericht in 2017 omdat we het anders willen doen. We behartigen de belangen van slachtoffers van o.a. verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, letsel door een dier, letsel door onrechtmatige daad en medische incidenten en we stellen slachtoffers daarbij echt centraal. In 2023 hebben wij op deze wijze meer dan 600 cliënten bijgestaan. We zorgen altijd voor de beste oplossing voor het slachtoffer. Naast de financiële compensatie bekijken wij hoe we slachtoffers kunnen helpen om ondanks hun beperkingen verder te gaan met hun leven.

Wij gaan altijd voor kwaliteit, een 100% tevreden cliënt en het maximale resultaat. Wij geloven dat je niet te veel cliënten tegelijk kunt helpen. Dit betekent dat onze juristen voldoende tijd krijgen om hun dossiers goed te behandelen. Dat uit zich in niet te hoge werkvoorraden (hoeveelheid dossiers) bij onze juristen.

De werksfeer bij Helder is informeel en toegankelijk. Onze filosofie is dat je slachtoffers pas goed kunt helpen als je zelf goed in je vel zit. Dat betekent dat we hard werken, maar ook ontspannen, bijvoorbeeld door een potje tafelvoetbal. Samen zorgen we voor een goede sfeer, maar ook dat onze kennis op peil is. Bij Helder ben je nooit uitgeleerd.