DRB

Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Den Haag

Over DRB

DRB brengt de juridische wereld samen. Als de topspeler in de juridische wereld voor Search, Selectie, Strategie en Coaching helpen wij ambitieuze kantoren en professionals groeien. Maak kennis met onze bewezen aanpak, persoonlijke specialisten en ons kwalitatieve netwerk. DRB is er voor de meesters. DRB Groeimeesters.

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals, kantoren en bedrijven, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie. Ruim 23 jaar werkt DRB voor de top van de advocatuur, de alternative legal service providers en het bedrijfsleven. Ter ondersteuning van onze selectie maken wij gebruik van ons legal leadership assessment. Onze persoonlijke benadering, oprechte interesse in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en continue focus op innovatie is wat ons als team bindt en wat ons een uniek kantoor maakt.

Naast onze werkzaamheden houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, het jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes.

Onze missie: ‘’We leveren topkwaliteit in alles wat we doen’’ vertaalt zich in onze kernwaarden FLATSI: Flair, Lef, Attent, Topkwaliteit, Stijlvol en Integer.