Deloitte

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Fiscaal Recht, Overig, Privacyrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Deloitte

What impact will you make?

Je wilt een baan met impact. Bij een werkgever waar jij het verschil kunt maken. Deloitte is zo’n werkgever. Met meer dan 6.500 mensen in 15 kantoren in heel Nederland is Deloitte een van de grootste professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting- en juridisch advies, consultancy, risk management en financiële advisering. Wij kunnen dit alleen als de beste mensen voor ons kiezen. Studenten met een brede blik, die in multidisciplinaire teams werken aan uitdagende opdrachten en daardoor hun kennis en ervaring verrijken. We streven om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Let’s connect for impact.

Blijf groeien

Bij Deloitte leer je iedere dag. Of je je nu ontwikkelt door het complexe werk dat je doet, of via de mensen met wie je samenwerkt. We helpen je om je ambities op jouw manier te realiseren, waar je toekomst ook ligt.

Durf jezelf te zijn

Wij willen jou. De ware jij, met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Zo creëren we een omgeving waarin iedereen erbij hoort, wordt gesteund en gehoord, en in staat is om een waardevolle, persoonlijke bijdrage te leveren.

Ontdek jouw purpose

Impact maken is meer dan alleen wat we doen: het hoort bij ons. We zijn gedreven om vooruitgang te boeken voor onze klanten, mensen en de samenleving. Dit gevoel wordt gedeeld door al onze collega's. Het maakt ons trots.

Ontdek onze bedrijfsonderdelen

Consulting 
Als consultant bij Deloitte werk je samen met de klant aan oplossingen voor complexe uitdagingen. Je voorziet de klant van nieuwe ideeën, daarmee ben je de klant altijd een stap voor. Door nauw met je collega’s samen te werken, leer je continu en ontwikkel je jezelf tot een ervaren specialist.

Financial Advisory
Financial Advisory is de plek voor jou als als finance professional of vastgoedconsultant. We helpen organisaties met advies over mergers & acquisitions, management buy-outs en financieringstrajecten. Maar ook met employee benefits, financial due diligence en advies over vastgoed.

Tax & Legal
Bij Tax & Legal maak je het werk van mensen op fiscale en juridische afdelingen efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Jij verbetert die processen met behulp van technologie.

Audit
Als accountant bij Deloitte werk je voor veel verschillende klanten en industrieën. Je ontwikkelt daarmee continu jouw aanpassingsvermogen, communicatie en analyses. Dit maakt jouw werk uitdagend. Een ding is zeker: een meer afwisselende werkomgeving dan onze controlepraktijk vind je nergens anders.

Risk Advisory
Bij Risk Advisory zien we risico’s als potentie om te groeien en bedrijfsprestaties te verbeteren. Jij stelt organisaties in staat risicomanagement te gebruiken om meer agile te worden. Samen met je collega’s creëer je waarde door risico’s op de meest efficiënte manier te managen.

Support
Binnen Support werk je aan het bouwen en onderhouden van de reputatie van Deloitte, HR-backoffice, ICT, administratie en nog veel meer. Wil je je zowel in de breedte als in de diepte ontwikkelen en gebruik maken van de voordelen van een grote organisatie? Dan is (interne) Support jouw plek. Jouw eigenschappen: servicegericht, professioneel en je werk is je passie.