De Clercq Advocaten Notariaat

Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Den Haag, Leiden

Over De Clercq Advocaten Notariaat

Werken bij De Clercq

De Clercq Advocaten Notariaat biedt studenten die in het voorlaatste of laatste jaar van hun rechtenstudie zitten de mogelijkheid tot het lopen van een stage van twee maanden. Tijdens deze stage zullen wij je zoveel als mogelijk kennis laten maken met onze dagelijkse praktijk, zodat je een goed beeld krijgt van ons kantoor en de advocatuur.

Kantoorprofiel

Vanuit onze vestigingen in Leiden en Den Haag behartigen de professionals van De Clercq de belangen van bedrijven, instellingen, medezeggenschapsraden en particulieren.

Voor een groot aantal, veelal landelijk opererende, bedrijven en stichtingen zijn wij inmiddels de vaste jurist/bedrijfsadviseur die dicht bij de ondernemers staat. Wij bieden marktconforme tarieven, de beste kennis van zaken en een uitstekende service. De verbondenheid met Leiden en Den Haag gaat prima samen met een regio-overstijgende reputatie. Onze kennis en ervaring met specifieke marktsectoren ondervindt waardering vanuit het hele land en inmiddels ook geregeld daarbuiten.
In haar dienstverlening heeft De Clercq de focus gelegd op de navolgende rechtsgebieden:

  • Arbeid & Pensioen
  • Technology, Data & Innovation
  • Corporate Litigation & Aansprakelijkheid
  • Enterprise & Business
  • Vastgoed
  • Aanbestedingen
  • Notariaat

Zaken die wij behandelen, hebben meestal geen doorsneekarakter. Mede daarom hanteren wij hoge kwaliteitsnormen. Deze zijn onderdeel van onze waarden: Kwaliteit, Doelgerichtheid, Gelijkwaardigheid en Plezier in het werk.

Enthousiast geworden?

Bezoek onze website:  http://www.declercq.com/over-de-clercq/werken-bij-de-clercq

Stuur een mail met je motivatie en cijferlijst naar werkenbij@declercq.com, t.a.v. Annemarie van Egmond, HRM, Facilitair en ICT Manager.