Blauw Tekstra Uding Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Blauw Tekstra Uding Advocaten

  • Trusted business partner
  • Onderscheidend door praktische benadering
  • Hoogwaardige adviezen en scherpe procesvoering
  • Oprechte interesse in de cliënten
  • Vlakbij Schiphol (10 min) en Amsterdam WTC (5 min)

Over onze identiteit kan geen misverstand bestaan: wij zijn een advocatenkantoor dat sinds onze oprichting in 1993 inmiddels vanuit Amsterdam, een eigen plaats heeft verworven binnen de Nederlandse advocatuur. Wij passen onze juridische expertise op een dusdanige praktische manier toe dat wij niet vanuit de ivoren toren adviseren, maar voor onze cliënten een trusted business partner zijn. Deze klantgerichte benadering komt voort uit onze interesse in de dynamiek van het ondernemerschap in al zijn facetten. Daarbij bieden wij oplossingen die beduidend verder gaan dan het juridisch analyseren van een probleem. Het is deze aanpak die vele nationale en internationale cliënten heeft doen besluiten voor Blauw Tekstra Uding advocaten te kiezen.

Door de compacte opzet van ons kantoor en het werken in teams, zijn de verantwoordelijke advocaten steeds op de hoogte van uw zaak.

Wij kiezen bewust voor vier aandachtsgebieden, te weten: vennootschaps- en investeringsrecht, informatica- en intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Op deze terreinen hebben wij hoogwaardige expertise in huis en verlenen wij full service, waardoor wij in staat zijn onze cliënten te adviseren over al hun juridische problemen op deze gebieden. Bovendien procederen wij zonodig voor onze cliënten (bijvoorbeeld in kort geding) en treffen daarbij desgewenst andere rechtsmaatregelen, zoals het leggen van beslagen. Daarbij gaat ons plezier in het werk hand in hand met onze gedrevenheid het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij investeren voortdurend in de verhoging van ons kennis en serviceniveau om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Winstgevendheid is vanzelfsprekend een vereiste, maar winstmaximalisatie is voor ons geen doel op zich. Onze declaraties zijn voorzien van overzichtelijke specificaties en onze tarieven zijn zeer concurrerend. Wij zijn ervan overtuigd dat ons kantoor zijn unieke positie de komende jaren verder zal versterken door het plezier in het vak, de onderlinge loyaliteit en bovenal de oprechte interesse in onze cliënten.