Aon Global Risk Consulting

Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Rotterdam

Over Aon Global Risk Consulting

Aon Global Risk Consulting (AGRC) vindt dat een goede Risk Management strategie en beleid onvermijdelijk is, echter “klassiek Risk Management” is onvoldoende. Er wordt teveel in silo’s geopereerd en elke silo heeft zich vaak onafhankelijk van de ander verder doorontwikkeld, waarbij de afstemming vaak niet voldoende heeft plaatsgevonden. Wij pleiten daarom voor een overkoepelende aanpak waarin Risk Management, Business Continuity Management, Compliance, IT Security, Veiligheidsmanagement, Crisis Management, Communication en Insurance worden samengebracht, en silo’s tussen de “downside disciplines” worden doorbroken.

Dit is vertaald in de volgende practices: Risicomanagement, Business Continuity Management, Crisismanagement, Crisiscommunicatie, Captives, Risk based finance, Compliance consulting, Claims & Recovery Consulting, Safety-Security, Cyber solutions. Nieuwsgierig naar meer informatie? Bezoek dan onze website.

Over het COT (Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement)

Het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement is gespecialiseerd in advisering, onderzoek, trainingen en oefeningen op het gebied van veiligheids- en crisismanagement. Wij adviseren voor, tijdens en ná crisissituaties. We ontwikkelen en verbeteren crisis- en veiligheidsmanagement binnen vele organisaties in binnen- en buitenland, zowel in de publieke als in de private sector.

Opdrachten waardoor het COT bekendheid heeft gekregen zijn onder meer de vuurwerkramp in Enschede en het schietdrama in Alphen aan den Rijn; in de afgelopen jaren onder andere de tramaanslag in Utrecht, de gebeurtenissen rondom de jaarwisseling in gemeente Noardeast-Fryslân en het hoogwater in Limburg. Het COT is een volle dochteronderneming van Aon, gevestigd in Rotterdam en telt circa vijftien medewerkers. Voor meer informatie en meer recente opdrachten zie onze website