Van der Feltz advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Fiscaal Recht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Den Haag

Over Van der Feltz advocaten

Van der Feltz advocaten is één van de grootste nichekantoren in Nederland met een focus op de sectoren:

  • Bouw en Vastgoed
  • Energie
  • Overheid en
  • Industrie

Met onze expertise op het snijvlak van het publiek-en privaatrecht begeleiden we niet alleen diverse overheden maar ook (internationale) bedrijven binnen deze sectoren, zoals: projectontwikkelaars, aannemers, energiebedrijven, waterbedrijven, chemische, farmaceutische en overige bedrijven in de (zware) industrie. 

Werken bij Van der Feltz advocaten

Ons kantoor groeit en wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om je op hoog niveau te specialiseren en al vroeg in je carrière zelfstandig complexe zaken te behandelen. Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou alle kansen om je verder te ontwikkelen binnen het vakgebied, terwijl er ruimte is voor eigen initiatief en ondernemerschap. Korte lijnen en een persoonlijke benadering maken bij ons het contact soepel, informeel en effectief. Met een hecht team van gespecialiseerde advocaten delen we onze kennis om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren. Wij hebben een open en informele sfeer, met relatief veel andere jonge advocaten en gezamenlijke activiteiten. Verder bieden wij een goede work-life balance met uiteraard concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Wat vragen wij?

Specialisatie in één of meerdere rechtsgebieden waarin ons kantoor gespecialiseerd is. Bij voorkeur affiniteit met zowel het publiek- als het privaatrecht. Verder verwachten wij dat je onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Solliciteren?

Studeer je nog, ben je (bijna) afgestudeerd of toe aan een volgende stap in jouw carrière, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Meer informatie over ons team, ons kantoor en ervaringen van onze advocaten vind je op onze website: https://www.feltz.nl/nl/werken-bij/

Tot ziens in Den Haag!