Ten Holter Noordam Advocaten

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Rotterdam

Over Ten Holter Noordam Advocaten

Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Bij Ten Holter Noordam advocaten geloven wij dat je samen verder komt. Als collega’s maar ook met én voor onze cliënten. Samenwerken met enthousiaste collega’s op een prachtige locatie in Rotterdam. Met een informele werksfeer en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

No-nonsense, laagdrempelig, een goede sfeer, hoge kwaliteit, expertise en hard werken om oplossingen te bieden aan onze cliënten.

Samen verder dan je denkt.

Ten Holter Noordam advocaten is een middelgroot multiservicekantoor in de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Overheid en Zorg. We werken in vier secties:

  • Arbeidsrecht
  • Bouw,- Bestuurs-, en Aanbestedingsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen-, Familie- en Erfrecht

Werken bij THNa?

Zoek jij een plek waar je je kunt ontwikkelen en snel eigen verantwoordelijkheden krijgt onder uitstekende begeleiding? Kijk op onze website of neem contact met Bart Brobbel, HR-Adviseur, via solliciteren@thna.nl.