Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Fiscaal Recht, Juridisch Onderzoek, Notarieel Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig, Privacyrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
< 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam, Utrecht, Den Haag

Over Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is in 2014 opgericht door Enny van Arkel en Ilse Nieuwland. Beiden waren werkzaam in de ouderenzorg en signaleerden een grote behoefte onder senioren aan meer cognitieve uitdaging. Ook wilden zij bijdragen aan een structurele verbinding tussen generaties. Inmiddels is OGJG uitgegroeid tot een landelijke organisatie met een bereik van tienduizenden senioren. 

Wij geloven dat een leven lang leren helpt om geestelijk gezond en gelukkig te blijven. We bieden de mogelijkheid aan senioren om nieuwe kennis op te doen, hun hersenen actief te houden en sociale interactie te stimuleren. Daarmee hopen we op een positieve invloed op hun levenskwaliteit. Naast onze vaste medewerkers worden wij ondersteund door professionals in de vorm van een Raad van Toezicht, een Raad van Advies en ambassadeurs. Ook mogen we onze 100+ vrijwilligers en onze stagiaires niet vergeten. Zij maken de interessantste colleges en daarmee onze missie mogelijk.