Norton Rose Fulbright LLP

Website
www.nortonrosefulbright.com
Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Fiscaal Recht, Notarieel Recht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Norton Rose Fulbright LLP

Norton Rose Fulbright (NRF) heeft meer dan 4.000 Advocaten en 58 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Daarmee staat NRF in de top 5 van de grootste advocatenkantoren wereldwijd. Op ons kantoor in Amsterdam werken circa 140 collega’s, waaronder 55+ Advocaten, Notarissen en Fiscalisten. De focus van onze dienstverlening ligt op het adviseren van toonaangevende en internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden binnen verschillende sectoren.

Enerzijds ervaar je bij ons dagelijks de voordelen van het internationale netwerk en de mogelijkheden die daarbij komen kijken, anderzijds zijn de teams relatief compact samengesteld. Hierdoor zijn de lijntjes kort en wordt eigen inbreng en zelfstandigheid zeer gewaardeerd. Mede hierdoor vind je bij ons een fijne werkomgeving en ervaar je het beste van twee werelden: complexe, grensoverschrijdende zaken, met de sfeer en verantwoordelijkheden van een middelgroot kantoor.

In Amsterdam kun je je loopbaan starten binnen de volgende secties: Banking & Finance | Corporate M&A | IP/IT | Employment | Energy | Financial Services | Litigation & Dispute Resolution | Notarial Services | Projects (Infrastructure) | Regulatory, Compliance & Investigations | Tax.

Student

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij een internationaal advocatenkantoor? Als Student-stagiair(e) kun je bij ons ontdekken waar je interesses liggen. Je gaat twee maanden lang fulltime aan de slag en komt in aanraking met al onze praktijkgroepen. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van memo’s en juridische adviezen. Heb je al enige werkervaring opgedaan en weet je inmiddels in welk(e) rechtsgebied(en) je je meer wilt verdiepen? We hebben regelmatig plek voor een Werkstudent in de verschillende teams van ons kantoor. Tijdens zo een werkstudentschap krijg je de kans om je kennis binnen een bepaalde praktijkgroep (nog) verder te verbreden.

Het is ons uitgangspunt om jou als (recent afgestudeerd) student zoveel mogelijk van ons kantoorleven te laten meemaken, inclusief (digitale) trainingen, jurisprudentielunches en sociale activiteiten zoals kantoorborrels, sportcompetities en de jaarlijkse ski-trip.

Starter

Als Advocaat-stagiair(e), Fiscaal-stagiair(e) of Kandidaat-notaris draai je vanaf dag één in teamverband mee op internationale transacties. Samenwerken is ‘key’ op sectie-, kantoor- en ook internationaal niveau. Naast de BA/NOB/KNB zijn we aangesloten bij de LFS en staat zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling centraal. NRF heeft zelf ook twee interne opleidingen ontwikkeld: de International Academy en de Away Days. Tijdens deze bijeenkomsten in Londen of Parijs ontmoet je je internationale collega’s. Dit is bij uitstek het moment om informatie met elkaar uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Contact

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan of wil je graag meer weten over ons kantoor, de praktijkgroepen en de sfeer? Solliciteer direct via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl door je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventueel eerdere beoordeling(en) te uploaden of neem contact op via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com of +31 (0)20 462 9490. We staan altijd open voor een (digitale) kop koffie om op een informele manier kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Let’s get in touch!