Freshfields Bruckhaus Deringer

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Intellectueel Eigendom, Mededingingsrecht, Internationaal recht / Europees Recht, Fiscaal Recht, Notarieel Recht, Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers
Locatie
Amsterdam

Over Freshfields Bruckhaus Deringer

Wie zijn wij?

Freshfields Bruckhaus Deringer geldt wereldwijd al jaren als één van 's werelds grootste toonaangevende, internationale advocatenkantoren. Achter dit predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Cliënten schakelen ons in voor juridische dienstverlening op het allerhoogste niveau. Wij zijn ambitieus en op zoek naar mensen die niet tevreden zijn met 90%, maar juist die extra stap willen zetten voor het beste resultaat.

Freshfields Amsterdam: groot en klein tegelijk

Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn wij met ruim 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. Onze acht praktijkgroepen richten zich op advies-, transactie- en procespraktijk ten behoeve van nationale en internationale ondernemingen, financiële instellingen en investeerders. Wij streven er niet naar om de grootste te zijn, maar wel de allerbeste, met behoud van onze huidige omvang.

‘Excellent, and not too serious’

Kiezen voor Freshfields betekent kiezen voor een uitdagende werkomgeving. Freshfields ontmoet graag getalenteerde, nieuwsgierige en gedreven rechtenstudenten met een ‘global mindset’. Bijna net zo essentieel als vakkennis en professionaliteit vinden wij een gezonde dosis relativeringsvermogen en ‘sense of humour’ , want wij hechten veel waarde aan een plezierige en informele werksfeer. Vandaar ons favoriete selectiecriterium: ‘excellent, and not too serious’.

Kom kennismaken

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken op een dynamisch kantoor? Kom dan met ons kennismaken! Wij organiseren regelmatig interactieve (virtuele) events en nemen deel aan verschillende deel aan bedrijvendagen door het hele land. Houdt onze website in de gaten of blijf op de hoogte van al onze events via onze Instagram (@werkenbijfreshfields). Voor overige vragen, neem contact op met onze Recruiter Lisa van 't Geloof (+31653278119 | E  Lisa.van'tGeloof@freshfields.com).