Ekelmans Advocaten

Over Ekelmans Advocaten

Ekelmans Advocaten is een advocatenkantoor met 25 advocaten. Insurance & Corporate is onze focus en staat voor de expertise van onze advocaten en de rechtsgebieden waarin zij cliënten bijstaan. We doen uitdagend werk voor ondernemingen, grote verzekeraars en non-profit organisaties. 

In onze insurance praktijk werken wij samen met nationale en internationale verzekeraars. Wij zijn gespecialiseerd in de voor hen relevante expertise, zoals verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. In de corporate praktijk staan wij corporates -ondernemingen- bij. Wij bieden hen Contracten, M&A, Arbeidsrecht, Cassatie en Litigation. 

We zijn groot genoeg om te werken aan interessante, mooie zaken en tegelijkertijd klein genoeg voor een onderling sterke band. Dat vinden wij prettig werken. 

Internationaal zijn we actief met onze German Desk en maken we deel uit van de wereldwijde netwerken Legalink en Insurance Law Global. We hebben ook een Privacy Desk. 

Samenwerkers met ambitie 

We zoeken advocaat-stagiairs die het beste uit zichzelf willen halen om cliënten te helpen en zaken tot een goed einde te brengen. Samenwerkers met ambitie, commitment en een scherp analytisch vermogen. 

Als advocaat-stagiair ga je aan de slag in de sectie waar je interesse en talent tot zijn recht komt. Je wordt actief betrokken bij lopende zaken, je adviseert en procedeert. Daardoor doe je ervaring op. Je schrijft concept adviezen of processtukken, maakt contracten en gaat mee naar cliënten en zittingen. Een ervaren kantoorgenoot coacht je daarbij. Je gaat je zaken steeds zelfstandiger behandelen. 

Je volgt uiteraard ook de Beroepsopleiding Advocatuur. Ekelmans Advocaten heeft een uitgewerkt begeleidingstraject en opleidingsprogramma. 

Student-stagiairs 

Zit je in de eindfase van je studie Nederlands recht, dan kun je bij ons kennismaken met de advocatuur tijdens een student-stage van twee maanden. In deze twee maanden draai je mee met de praktijk. Een ideale manier om de advocatuur én ons kantoor beter te leren kennen. 

Heb je interesse in een student-stage? Vul dan het formulier op onze website in. 

Contact Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk dan ook op onze website. Voor vragen kun je contact opnemen met Indira Shantiprekash (070 - 374 63 00)