Brinkhof

Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over Brinkhof

Brinkhof is een advocatenkantoor met een sterk accent op innovatie, technologie en marktregulering.  

Wij begeleiden (inter)nationale cliënten in sectoren als elektronica, IT, media, internet, telecommunicatie, farma/biotech en gezondheidszorg. Op deze markten procederen en adviseren wij over octrooien, merken en modellen, regulering, aanbestedingen, mededinging en IT/outsourcing.

De combinatie van onze kennis van het recht en procedures met onze specialistische ervaring, maakt Brinkhof tot een toonaangevend juridisch expertisecentrum voor moderne markten. Onze cliënten zijn gedreven, baanbrekend en innovatief. Ons kantoor en werkwijze zijn dat ook. Niets is voor ons vanzelfsprekend, behalve het belang van onze cliënten.

Werken bij Brinkhof

Bij ons werk je niet in strak afgebakende praktijkgroepen of in dienst van een corporate and finance praktijk – die hebben wij niet. Bij Brinkhof zijn niet alleen juridische vaardigheden essentieel, maar ook praktische en commerciële, zoals het vermogen je in te leven in wat onze cliënten nodig hebben. Zo draag je bij aan het leveren van juridisch maatwerk op topniveau. En dat vanaf dag één, want we streven er naar dat je zo snel mogelijk meedraait met de inhoudelijke behandeling van onze zaken en leert verantwoordelijkheid te dragen.

Ons ambitieniveau is hoog wat werk, mensen en leven betreft. Het gaat ons om het leveren van hoogwaardig juridisch werk met behoud van de menselijke maat. Wij vinden ons werk heel belangrijk en een leven daarnaast ook. Vandaar dat wij onze mensen niet alleen stimuleren in hun professionele ontwikkeling, maar hen ook aanmoedigen andere passies serieus te blijven nemen. Wij zijn een open en transparant kantoor, waarin informatie wordt gedeeld en iedereen kan meedenken over de grote en kleine aspecten van de praktijkvoering.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.brinkhof.com/werkenbijbrinkhof/