Junior Consultant Search & Selectie

Bedrijf
DRB
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals, kantoren en bedrijven, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie.

Profiel Junior Consultant Search & Selectie

Ben jij op zoek naar een vliegende start van je carrière? Wil je alles leren over het recruitment- en werving & selectie-vak? Dan is dit je kans!

Je maakt deel uit van een ervaren en energiek team dat verantwoordelijk is voor de search & selectie van ervaren juristen en business support professionals voor advocatenkantoren en het bedrijfsleven. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan opdrachten die vaak complex, uitdagend en vertrouwelijk van aard zijn. Je bent in staat om discreet en vertrouwelijk in gesprek te gaan met kandidaten en te adviseren over hun carrière. Je ontwikkelt je eigen stijl, bent onderscheidend en een inhoudelijke sparringpartner en loopbaanadviseur voor kandidaten en klanten. Het werk vereist initiatief, doorzettingsvermogen en creativiteit. Daarbij is een hoge mate van proactiviteit, interactie en resultaatgerichtheid vereist. Bij DRB investeren wij graag in jouw persoonlijke ontwikkeling door on the job begeleiding van ervaren consultants.

Als junior consultant ben je:

  • Kennisgericht: Je verdiept je in ‘human talent’ vraagstukken en ontwikkelingen en veranderingen binnen (snelgroeiende) organisaties.
  • Resultaatgericht: Zowel individueel als gezamenlijk met het team ben je verantwoordelijk voor de afronding van de opdrachten waarbij het succesvol invullen van de opdracht de standaard is.
  • Gestructureerd: Je voert met gemak en plezier meerdere opdrachten gelijktijdig uit. Je werkt systematisch en met een analytische blik beoordeel je kandidaat profielen.
  • Klantgericht: Je leert een search & selectie opdracht op te zetten, regisseert en coördineert het proces van voorbereiding, intake tot en met de presentatie van de kandidaten aan de klant. Als tussenpersoon zorg je voor een goede afwikkeling van het proces voor beide partijen.
  • Achtergrond: Je hebt een academisch werk- en denkniveau. Je bent net afgestudeerd en opzoek naar een eerste stap in je carrière op het gebied van recruitment en werving & selectie. Je wil jezelf verder ontwikkelen als top-consultant op het gebied van search & selectie.

Wij bieden

DRB investeert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je veel leert:

  • Je krijgt een bruto maandsalaris van €2.900,=, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Je zakelijke telefoonkosten en reiskosten worden vergoed;
  • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding waaronder elke week een coachgesprek.

Wij zijn

DRB is de go-to voor legal leaders doordat wij professionals, kantoren en bedrijven, als dé experts in de sector, helpen groeien met aansprekende oplossingen door search & selectie (vast en interim), coaching, leadership assessments en business strategie. Ruim 21 jaar werkt DRB voor de top van de advocatuur, de alternative legal service providers en het bedrijfsleven. Ter ondersteuning van onze selectie maken wij

gebruik van ons legal leadership assessment. Onze persoonlijke benadering, oprechte interesse in ons netwerk van kandidaten en opdrachtgevers en continue focus op innovatie is wat ons als team bindt en wat ons een uniek kantoor maakt.

Naast onze werkzaamheden houden wij ook van gezellige activiteiten, waaronder kantoorborrels (bij lekker weer in onze tuin), tafelvoetballen, het jaarlijkse kerstdiner en verschillende (sportieve) teamuitjes. We lunchen (zo veel mogelijk) gezamenlijk! Onze missie: ‘’We leveren topkwaliteit in alles wat we doen’’ vertaalt zich in onze kernwaarden FLATSI: Flair, Lef, Attent, Topkwaliteit, Stijlvol en Integer.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over DRB en de functie (www.drbgroep.nl) kun je contact opnemen met Naomi Linder (06 - 216 63 008) of Toon van de Wetering (06 - 130 35 632). Je kunt je CV sturen naar info@drbgroep.nl.