Open sollicitatie

Bedrijf
Bird & Bird
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Beschik jij over excellente juridische kennis en inventiviteit en heb je daarnaast een grote affiniteit met technologie en innovatie? Dan ben je misschien wel de perfecte match voor Bird & Bird. We willen je graag ontmoeten als je een jurist bent die creatief kan denken en oplossingen weet te vinden voor complexe juridische problemen. Die nieuwsgierig is, zich altijd wil blijven ontwikkelen en open staat voor andere meningen en culturen. Sta jij aan het begin van je carrière of heb je juist al ervaring en wil je een volgende stap zetten, en denk jij dat je alles in huis hebt om een ‘Bird’ te worden? Stuur ons dan je open sollicitatie en laat ons weten waarom jij voor ons de beste keuze bent.

Sollicitatieprocedure

Bird & Bird hanteert een overzichtelijke sollicitatieprocedure en rondt deze graag snel af. Bij een positieve beoordeling van jouw sollicitatie word je uitgenodigd voor een gesprek en als dat goed verloopt voor een tweede gesprek.

Beide gesprekken vinden plaats met twee partners, die werkzaam zijn binnen jouw interessegebied, maar ook in andere gebieden. Tijdens deze gesprekken kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen, zoals persoonlijke interesses en voorkeuren, de keuzes die je gemaakt hebt, de studie, nevenactiviteiten, belangstelling voor het juridische vak, juridische onderwerpen in het algemeen en het werken als advocaat binnen Bird & Bird in het bijzonder.

Gedurende de procedure vinden we het belangrijk dat de kandidaat een goed beeld van zowel het kantoor als de verschillende medewerkers krijgt. Daarom wordt na het tweede gesprek een lunch met kantoorgenoten, werkzaam op de sectie van jouw voorkeur, georganiseerd. Na het tweede gesprek gevolgd door een lunch hoor je of we je al dan niet een aanbod zullen doen.

Voor een student-/scriptiestage bestaat de sollicitatieprocedure uit een briefselectie en, indien je wordt uitgenodigd, één gesprek. Dit gesprek vindt plaats met een partner en een advocaat-medewerker van de sectie van jouw voorkeur. Na dit gesprek hoor je of je een aanbod krijgt voor een studentstage. Klik hier voor meer informatie over student-/scriptiestages.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV, motivatie, cijferlijsten en overige relevante documenten naar recruitment@twobirds.com
Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Marit Oudman (Recruitment manager) via e-mail marit.Oudman@twobirds.com of telefoon (+ 31 (0)70 353 8921).