(Junior) Associate Privacy & Data Protection

Bedrijf
Osborne Clarke
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wie zijn wij?

We adviseren een indrukwekkende lijst cliënten. Zo adviseren wij onder meer wereldwijd opererende online platforms, grote (online) retailers, mediabedrijven, partijen binnen de gaming industrie en innovatieve scale-ups. Veel van onze cliënten liggen onder een maatschappelijk en juridisch vergrootglas, waardoor we (naar eigen zeggen) mogen adviseren over de spannendste en meest actuele vragen op het gebied van het privacyrecht.

Binnen ons team adviseren wij over diverse onderwerpen. Niet alleen over de meer algemene privacygerelateerde vraagstukken (van datalekken tot internationale gegevensuitwisselingen), ), maar ook over onderwerpen als AI, cybersecurity, de metaverse, direct marketing, reclame, ad-tech en cookie compliance, media, games en kansspelen. Om te zorgen dat het hele team up to speed blijft, organiseren we regelmatig knowhow sessies of nemen we deel aan (internationale) congressen. Ook werken we veel samen met onze collega's bij de buitenlandse kantoren van Osborne Clarke, zowel online als offline.

Wie ben jij?

  • Wil jij partijen als Meta, TikTok en Google adviseren omtrent de uitrol van hun nieuwste plannen?
  • Heb je een energieke en enthousiaste persoonlijkheid?
  • Vind je het leuk om te werken in een (internationaal) team?
  • Wil je je ontwikkelen op topniveau maar wél met een gezonde work-life balance?
  • Heb je kennis van het privacyrecht en vind je het leuk cliënten te helpen met (soms complexe) vraagstukken op het gebied van privacy en data?

Kom dan ons team versterken!

Wat bieden wij?

Osborne Clarke is een internationaal full service advocatenkantoor met meer dan 950 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, opererend vanuit 25 kantoren en verspreid over 3 continenten. In Amsterdam werken wij op dit moment met ruim 55 advocaten en notarissen.

Wij bieden jou de charme van een middelgroot, jong en informeel kantoor, binnen een internationale setting. Wij behandelen complexe en uitdagende zaken voor cliënten met veelal bekende namen. We geven je de kans om deel te nemen aan ons (internationale) ontwikkelings- en opleidingsprogramma, dat zich niet alleen richt op noodzakelijke juridische kennis en vaardigheden, maar waarin juist ook aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren jouw ontwikkeling en leiden je op tot een topadvocaat!

We zijn geen fabriek of urenmachine. Bij ons heeft iedere advocaat een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen het team. Er is bij ons op kantoor veel aandacht voor de work/life balance. Advocaten met een goede balans tussen werk en privé leveren wat ons betreft de beste prestaties en zijn zowel thuis als op het werk gelukkig. Dat vinden we belangrijk!

Verder bieden we jou onder meer uitstekende arbeidsvoorwaarden, een inkomen dat zich kan meten met de top van de Nederlandse markt en een winstdelingsregeling. Wij hebben dagelijks een gezonde lunch op kantoor en er wordt regelmatig geborreld op ons terras op het zuiden. Ook organiseren we maandelijkse sportevenementen, zoals bij Rocycle en Saints & Stars, en krijg je toegang tot de app Foundations, een app die je mentale gezondheid ondersteunt.

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met Anouk. Dit kan via de e-mail of telefonisch op +31207028652.