Advocaat-stagiair(e) Corporate M&A

Bedrijf
Osborne Clarke
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wie zijn wij?

Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 26 kantoren in 9 landen, met meer dan 1300 advocaten, notarissen en fiscalisten. We leveren topkwaliteit aan topcliënten. Verder doen wij het écht anders.

Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Fun, work-life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij gaan voor leuk werk voor leuke cliënten. Wij hanteren geen minimum urennorm, zijn niet hiërarchisch en  iedereen heeft inspraak. Wij werken op het hoogste niveau, maar zijn tegelijkertijd ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen.

Het Corporate team houdt zich bezig met het volledige spectrum van het ondernemingsrecht. Ons geïntegreerde team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten met wie we op een dagelijkse basis in wisselende samenstelling nauw samenwerken. We werken met toonaangevende en vernieuwende ondernemingen, start-ups en scale-ups, investeringsfondsen en founders vanuit verschillende sectoren, zoals Tech, Media & Communications, Health Care & Life Science en Renewable Energy.

Wie ben jij?

  • Heb je passie voor ondernemingsrecht en kan je snel denken en schakelen?

  • Ben je ambitieus en wil je jezelf ontwikkelen op topniveau en het beste resultaat leveren?

  • Ben je een proactieve teamspeler met internationale interesse?

  • Ben jij enthousiast, sta je stevig in je schoenen en heb je een gezonde dosis humor en sterke communicatieve vaardigheden?

Kom dan ons Corporate M&A team versterken! 

Wat bieden wij?

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We willen onze cliënten helpen bij de problemen vandaag en de uitdagingen van morgen. Ontwikkeling en opleiding van collega's is daarin elementair. En als iets ons kenmerkt, dan is het dat we sterk geloven in teamwork. Samen zorgen we dat cliënten succesvol kunnen zijn. Nu en in de toekomst.

Voor jouw ontwikkeling word je op dagelijkse basis professioneel begeleid door partners en andere ervaren mensen in het team. Je draait zo snel mogelijk mee in het team en krijgt van ons het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te doen waar jij talent voor hebt. Dit zorgt ervoor dat onze mensen groeien en we als kantoor de beste worden in ons vak.

Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact met Anouk. Dit kan via de e-mail of telefonisch op +31207028652.