Vacature Receptionist

Bedrijf
Osborne Clarke
Type
Bijbaan
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wie is Osborne Clarke?

Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 12 verschillende landen, met meer dan 900 advocaten. Ons Nederlandse kantoor ligt aan de rand van de Zuidas in Amsterdam. Fun, work/life balance en respect zijn onze kernwaarden. Wij zijn niet hiërarchisch; iedereen heeft inspraak. Wij zijn ontspannen en vinden het belangrijk dat er veel wordt gelachen. Iedereen heeft een toegevoegde waarde met eigen inbreng, niet alleen juridisch, maar ook als gangmaker of cultuurdrager binnen ons kantoor.

Wie zoekt Osborne Clarke?

Als receptioniste ben je het gezicht van kantoor. De verbindende factor tussen bezoekers, medewerkers en leveranciers. Je bent pro-actief, betrokken en een aanpakker. Je ondersteunt bij verschillende werkzaamheden, coördineert en houdt overzicht.

Kortom: een professionele collega die zich verschillende werkzaamheden snel eigen maakt. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen op meerdere vlakken. Organisatietalent en stressbestendigheid zijn belangrijke eigenschappen binnen deze functie.

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Enige ervaring met receptiewerk en/of in een andere dienstverlenende functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Goede beheersing van MS Office programma's (Word, PowerPoint en Outlook);
  • Zelfstandige werkinstelling en een echte aanpakker;
  • Je bent representatief en servicegericht.

Wat biedt Osborne Clarke Amsterdam jou?

Uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dagelijks een gezonde lunch op kantoor, wekelijkse borrels op ons terras. Tijdens de huidige COVID maatregelen gebruik maken van fit-at-home lessen via ClassPass en van Foundations – een app die je mentale gezondheid ondersteunt.

Ben je klaar voor een volgende stap en herken jij jezelf in bovengenoemde functieomschrijving? Solliciteer dan nu en mail je motivatiebrief en CV naar recruitmentamsterdam@osborneclarke.com