Advocaat-stagiair(e) Bestuurs- en Omgevingsrecht

Bedrijf
Cees advocaten
Type
Vacature
Locatie
Den Haag,Delft
Branche / Vakgebied
Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature advocaat-stagiair bestuurs- en omgevingsrecht Sta je te trappelen om jouw carrière als advocaat te starten en heb je affiniteit met bestuurs- en omgevingsrecht? Zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan projecten op het gebied van duurzaamheid en energie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat houdt deze functie in?

Als advocaat-stagiair bestuurs- en omgevingsrecht maak je deel uit van onze vastgoedsectie. Deze sectie loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en energie. Je werkt samen met onze bestuursrechtadvocaten. Zij hebben een brede advies- en procespraktijk op het terrein van het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht. Je helpt onder andere mee met het realiseren van grote projecten, zoals wind- of zonneparken. Dit houdt in dat je besprekingen bijwoont en helpt bij het opstellen van correspondentie, processtukken, overeenkomsten of notities voor het beantwoorden van rechtsvragen. Als het nodig is vertegenwoordig je daarbij onze cliënten tijdens juridische procedures. Deze procedures lopen uiteen van bezwaar- en beroepsprocedures tot aansprakelijkheidskwesties. De werkzaamheden hebben op diverse onderdelen raakvlakken met het civiele recht. Gedurende je opleidingsjaren ga je geleidelijk steeds meer zelfstandig zaken behandelen. Het volgen van de beroepsopleiding en het voldoen aan de opleidingseisen van de Orde heeft voor ons prioriteit.

Wat verwachten wij van jou?

Opleiding en ervaring:

 • Je bent (bijna) afgestudeerd of hebt al enkele jaren relevante werkervaring.
 • Je hebt bovengemiddelde studieresultaten.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met bestuurs- en omgevingsrecht.
 • Je hebt interesse in (civiele) overeenkomsten en het aansprakelijkheidsrecht.
 • Je hebt minimaal één studentstage gelopen.

Competenties:

 • Betrouwbaar
 • Betrokken
 • Klantgericht  
 • Samenwerkingsgericht
 • Leergierig
 • Enthousiast

Waarom werken bij Cees?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s. 
 • Aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.
 • Gelegenheid om mee te denken met kantoor. 
 • Wij stimuleren ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling. Zo organiseren wij diverse inhouse cursussen en maak je deel uit van een kernteam.  
 • Hou je van een sportieve uitdaging? Wij nodigen je uit om mee te doen met diverse sportevenementen, zoals hardloopwedstrijden.
 • Hou je van een feestje? Leuk! Naast onze gezellige borrels in onze Cees Cafés organiseren wij jaarlijks diverse feestelijke activiteiten zoals een zomer BBQ, een kantooruitje, een kerstdiner en een buitenlandse reis.

Contact

Wil je naar aanleiding van deze vacature direct contact opnemen? Onze HR manager Chantal van Wijkvliet staat je graag te woord via 06-82705463 chantal.vanwijkvliet@cees.nl. Meer weten over ons of deze vacature? Kijk dan op onze website www.cees.nl.