Student-stage

Bedrijf
deBreij
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

De beste manier om de advocatuur te leren kennen is het lopen van één of meerdere stages. Ons kantoor is altijd in ontwikkeling en dat betekent dat we gedurende het hele jaar op zoek naar enthousiaste (master)studenten! Studenten met een sterk karakter en een eigen aanpak. Ben je enthousiast over de advocatuur, zit je minimaal in het derde jaar van je studie, heb je ondernemingsrechtelijke vakken achter de rug én goede resultaten behaald? Dan zijn we naar jou op zoek!

Gedurende twee maanden loop je intensief mee op ons kantoor, een boutique advocatenkantoor met 25 advocaten aan het Vondelpark in Amsterdam. Wij zijn volledig gericht op de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk en M&A in het bijzonder. Onze advocaten begeleiden onder andere fusies en overnames, joint ventures, financieringsrondes, management buy-outs en ‘debt to equity’ transacties. Tijdens je stage loop je mee in onze dagelijkse praktijk; je zit bij advocaten op een werkkamer, je wordt betrokken in dossiers, zit aan tafel bij literatuurbesprekingen, gaat mee naar zittingen en bent welkom op onze wekelijkse bootcamp in het Vondelpark en natuurlijke op onze borrels.

Interesse? Neem contact op met Michèle Jenniskens (michele.jenniskens@debreij.com, 020-572 78 55) of stuur direct een e-mail met je CV, cijferlijsten, eventuele eerdere stagebeoordelingen en motivatiebrief.