Student-stagiair(e) Banking & Finance

Bedrijf
CMS
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

CMS is één van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners. Met ruim 150 advocaten, notarissen en belastingadviseurs bedienen we onze cliënten vanuit onze kantoren in Amsterdam, Utrecht en Brussel. We combineren onze diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop we al meer dan een eeuw actief zijn, met een wereldwijd netwerk en perspectief.  

Onze toekomst gerichte visie is onderdeel van ons DNA. We anticiperen op mogelijke uitdagingen, versnellen waar nodig en ontwikkelen innovatieve en duurzame oplossingen. Wij zijn trots op een werkomgeving waar onze medewerkers aangemoedigd worden hun verantwoordelijkheden te nemen, mening te delen, advies te zoeken en waar talent zich snel kan ontwikkelen.

De sectie Banking & Finance bestaat in totaal uit 18 advocaten die op hoog niveau hun werk verrichten. Deze sectie houdt zich bezig met  het adviseren en procederen op het terrein van insolventierecht, goederenrecht en contractenrecht. Daarnaast worden 8 advocaten van de sectie Banking & Finance regelmatig aangesteld als curator in faillissementen (zoals recentelijk in de faillissementen van McGregor, Gaastra en Portugal Telecom International Finance).  

Voor onze sectie Banking & Finance in Amsterdam zoeken wij doorlopend enthousiaste student-stagiaires.

Tijdens een studentstage leer je de dagelijkse praktijk van onze advocaten kennen. Je bent onderdeel van het team, assisteert bij lopende zaken en gaat mee naar zittingen en besprekingen. Ook schrijf je mee aan processtukken en adviezen voor cliënten.

Een stage duurt in principe 8 weken. Daarvoor ontvang je een vergoeding van € 1.500.

Heb jij affiniteit met insolventierecht, goederenrecht en contractenrecht en wil je kennis komen maken met Banking & Finance in een internationale praktijk? Kom dan een student-stage lopen bij CMS!

Hebben we je geïnspireerd en wil je meer informatie?

Als je nog prangende vragen hebt, aarzel dan niet contact op te nemen Jamie-Lee van der Meer via recruitment@cms-dsb.com.

Wil je solliciteren?

Graag ontvangen wij jouw sollicitatiebrief, curriculum vitae, meest recente cijferlijst, eventuele stagebeoordelingen en per wanneer je beschikbaar bent. Deze kun je per e-mail sturen aan: recruitment@cms-dsb.com t.a.v. Jamie-Lee van der Meer (Campus Recruiter).