BrightStone Group

Branche / Vakgebied
Privaatrecht, Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Nederlands
Bedrijfsomvang
> 25 medewerkers

Over BrightStone Group

Wie zijn wij?

Wij zijn Bright Young Professionals. Wij blinken uit in het kickstarten van de carrières van toptalent.

In maart 2019 zijn we gerankt door de Financial Times als een van de snelst groeiende bedrijven in Europa in de categorie Management en Consultancy organisaties. Maar wat houdt het nu precies in om te werken bij zo’n snelgroeiend bedrijf?

Wij willen jou leren kennen! We zijn geïnteresseerd in jouw dromen, ambities en wensen en zullen aan de hand hiervan zoeken naar een rol die aansluit bij jouw kennis en kwaliteiten.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren en streven, net als wij, altijd naar de hoogste kwaliteit en het allerbeste resultaat. Onder andere zijn we actief binnen het compliance domein en hebben we verschillende mogelijkheden om te werken bij grootbanken, corporates, fintech bedrijven en startups.

Hoe bereiken wij het allerbeste resultaat?

You have talent, we give you skills!

Wij kennen de behoefte van onze cliënten en weten welke persoonlijke en professionele kwaliteiten onze Bright Young Professionals hebben. Zo matchen wij talent aan de behoefte van onze cliënt! Als Bright Young Professional neem je deel aan ons Talent Development Programma, dit betekend een assessment, evaluatiemomenten en verschillende hard- en soft skills trainingen, om jezelf ook ná je studie te blijven ontwikkelen.

Work Hard Play Hard

Naast jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat een goede sfeer bij ons centraal. Als Bright Young Professional word je lid van de Bright YP community, die inmiddels bestaat uit meer dan 25 verschillende nationaliteiten. Door het jaar heen organiseren we verschillende leuke evenementen en activiteiten. Work hard, play hard! Daar geloven wij in.