Junior Jurist Rijksoverheid

Bedrijf
ResidentieProfs
Type
Vacature
Locatie
Den Haag
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

ResidentieProfs is op zoek naar junior juristen die ambitieus en leergierig zijn. Vanuit een dienstverband bij ResidentieProfs ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers binnen het publieke domein. Denk hierbij aan ministeries, uitvoeringsinstanties, waterschappen, provincies en gemeenten.

Werkzaamheden

Als Jurist Bestuursrecht ga je aan de slag met maatschappelijke en nieuwswaardige onderwerpen! Doordat je in hoog tempo verschillende opdrachtgevers leert kennen en daarnaast vanuit ResidentieProfs maatwerk begeleiding ontvangt ontwikkel je jezelf steeds meer als een allround vakjurist.

Eisen

  • Afgeronde opleiding HBO of WO Rechten
  • Juridische werkervaring is in de vorm van een stage is een pré
  • Zeer goede schriftelijke vaardigheden
  • Beschikbaar vanaf 32 uur per week

Wensen

  • Flexibel en resultaatgericht

Solliciteer direct via onze website.