Marketing & Communicatie medewerker

Bedrijf
De Clercq Advocaten Notariaat
Type
Vacature
Locatie
Leiden
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

De Clercq zoekt een ambitieuze Marketing & Communicatie medewerker. In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage aan alle activiteiten van onze marketing afdeling, die bestaat uit een Marketing Manager en een Marketing Medewerker.

Het is een breed taken pakket waarbij belangrijke speerpunten onze corporate en employer branding zijn. Je beheert onze socials (LinkedIn & Instagram) en de verschillende systemen waaronder de website. Daarnaast help je bij het organiseren van webinars, seminars, mailings, nieuwsbrieven en evenementen. Tot slot help jij soms mee bij onze Front Office, waarbij jij het eerste aanspreekpunt bent voor onze cliënten en collega’s.

Je werkveld is breed en beslaat de gebieden:

 • Marketing
 • Communicatie
 • Evenementen
 • Administratie rondom marketing & communicatie
 • Regelmatig: ontvangst van cliënten & eerste telefonische aanspreekpunt

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een talentvolle marketing- en communicatie specialist met:

 • een afgeronde Hbo- of WO opleiding, bijvoorbeeld: communicatie of commerciële economie
 • een duidelijke visie op marketing en communicatie en de passie om dit samen met collega’s te vertalen naar concrete doelstellingen
 • de affiniteit om mee te denken vanuit een marketingperspectief over hoe De Clercq zich positioneert in de markt en over hoe relaties met cliënten kunnen worden uitgebreid
 • uitstekende schrijfvaardigheden in zowel het Nederlands als Engels
 • uitstekende digitale vaardigheden ten aanzien van Microsoft Office en Outlook en je bent in staat nieuwe systemen snel eigen te maken
 • een hands-on mentaliteit, pro activiteit en enthousiasme

… en dit hebben we je te bieden

De Clercq is een nationaal en internationaal opererend advocaten- en notariskantoor waar de cliënt en de kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staan. De staforganisatie is professioneel en dienstverlenend. De Clercq heeft informele en collegiale omgangsvormen. Respect en gelijkwaardigheid zijn belangrijke kernwaarden. Wij lunchen en borrelen samen en ondernemen regelmatig sociale activiteiten. Vanzelfsprekend kun je bij De Clercq rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, afgestemd op je persoonlijke profiel en de mogelijkheid verder te groeien in je rol binnen onze marketingafdeling.

Wil je meebouwen aan het succes van De Clercq?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact op met Sanne Kramp (HR Manager): 071 – 581 5445 of mail je sollicitatie naar werkenbij@declercq.com.

De Clercq biedt gelijke kansen aan haar werknemers en gelooft dat een diverse workforce de sleutel is tot succes. Wij beoordelen kandidaten op ervaring, karakter en vaardigheden. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde werknemers en kijken ernaar uit om te ontdekken of deze rol bij jou past. Ben jij een starter en op zoek naar een uitdagende functie, of heb jij juist meer ervaring en ben jij op zoek naar een nieuwe rol? Solliciteer dan direct!