Werkstudent

Bedrijf
Norton Rose Fulbright LLP
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.nortonrosefulbright.com

Omschrijving

De focus van onze dienstverlening ligt op de door ons wereldwijd beoefende kerngebieden: energie, financiële instellingen, infrastructuur, transport en technologie. Ons internationale netwerk van biedt zowel aan onze cliënten als aan onze medewerkers een platform voor kennis en opleiding. Bij NRF kijk je over de grenzen heen.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij één van de grootste advocatenkantoren ter wereld? Tijdens een werkstudentschap kun je je reeds opgedane kennis en (eventuele) werkervaring in de praktijk brengen en je verder verdiepen in rechtsgebieden van je interesse.

Op ons kantoor in Amsterdam kun je kennismaken met de volgende secties:

 • Banking & Finance
 • Corporate M&A
 • Dispute Resolution & Litigation
 • Employment
 • Energy
 • Financial Services
 • Projects (Infrastructure)
 • IP/IT
 • Notarial Services
 • Regulatory, Compliance & Investigations
 • Tax

Als Werkstudent draai van A tot Z mee en ben je een belangrijk onderdeel van het team. Je werkt mee aan grensoverschrijdende transacties en draagt zo bij aan toonaangevende juridische adviezen. Daarnaast ben je vrij om deel te nemen aan zowel werk-gerelateerde activiteiten zoals trainingen en jurisprudentielunches maar ook aan sociale activiteiten zoals kantoorborrels, feesten, wintersport, weekends en sportactiviteiten. Het is ons uitgangspunt jou zoveel mogelijk van ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken.

Wie ben jij?

 • Je zit in de laatste fase van je Bachelor of Master van je studie Nederlands-, Notarieel- of Belastingrecht;
 • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden;
 • Je hebt belangstelling voor de commerciële praktijk;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
 • Je bent ondernemend, hebt ambitie en bezit een behoorlijke dosis creativiteit, humor en vasthoudendheid.

Contact

Direct solliciteren? We ontvangen graag je CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl. Voor vragen of het inplannen van een vrijblijvende (digitale) kennismaking kun je contact opnemen met ons via recruitment.amsterdam@nortonrosefulbright.com of +31 (0)20 462 9490. Let’s get in touch!