(beginnend) advocaat-medewerker - Vastgoed, Bouw en Aanbestedingen

Bedrijf
Kennedy Van der Laan
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Voor onze sectie Vastgoed & Bouw zijn wij op zoek naar een beginnend advocaat-medewerker (of gevorderd stagiaire) die toe is aan een horizontale overstap.

Als medewerker vastgoed- en bouwrecht heb je de kans om je carrière voort te zetten bij een kantoor met een fijne werksfeer en leuke collega’s. Een gezonde werk-privé balans combineren we met de ambitie om de beste te zijn. Persoonlijke vrijheid staat bij ons voorop en je hoeft op niemand te lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met snelle sneakers. Of iets anders natuurlijk dat bij je past natuurlijk.

Jouw nieuwe werkgever

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot multinationals.

De oprichters kozen 30 jaar geleden voor een nieuwe vorm van advocatuur. De focus werd verlegd van veel geld verdienen, naar menselijk- en maatschappelijk welzijn. Op die manier werken wij nog steeds: in een open en vriendelijke omgeving. In een kantoor boordevol kunst.

Jouw nieuwe team

De sectie Vastgoed & Bouw bestaat momenteel uit 6 advocaten en een secretaresse. Het team legt zich toe op zowel de transactie- als procespraktijk en heeft ruime ervaring met de hele ‘levensloop’ van vastgoed: van aankoop tot (her-)ontwikkeling en bouw, beheer, (ver)huur, exploitatie en verkoop van vastgoed. Jij zult je als junior medewerker met name gaan bezighouden met het civiele bouwrecht: van bouwcontract tot bouwarbitrage. Een deel van het team houdt zich daarnaast ook bezig met aanbestedingsrecht, dus mocht je dit leuk vinden kun je ook hierin worden betrokken.

Benieuwd naar je nieuwe team? Werp dan een blik op de medewerkerspagina!

Als je bij ons komt werken krijg je:

 • Interessante cliënten en zaken, van kleine start-ups tot grote multinationals
 • Een baan met aandacht voor een gezonde work-life balance
 • Een mooi salaris
 • 30 vakantiedagen en 2 vrij in te zetten feestdagen
 • Een winstdelingsregeling
 • Spullen voor een prachtige thuiswerkplek
 • Een 13de maand en 8% vakantiegeld
 • Een fiets “van de zaak”
 • Een telefoon en een laptop
 • Een bijdrage aan je sportschoolabonnement
 • Een bioscooppas
 • Gratis verse lunch en koffie van onze kantoorbarista
 • Deelname aan ons opleidings- en ontwikkeltraject van MindWork Productions
 • 24/7 mogelijkheid om te sparren met een psycholoog via OpenUp

Onze toekomstige collega

 • Is een aardige, dienstverlenende en ondernemende advocaat met ervaring (circa 2.5 tot 5 jaar)
 • Heeft aantoonbare affiniteit met bouwrecht en heeft zin in een horizontale overstap en verdieping
 • Bezit het talent om duidelijk te adviseren
 • Heeft een brede blik op de wereld

Let op: uit onderzoek blijkt dat een meerderheid van de vrouwen pas op een vacature reageert als ze zich in 100% van de functievereisten herkennen. Mannen doen dit al bij 60%. Lijkt dit een leuke uitdaging, maar twijfel jij aan je competentie? Stuur dan vooral je CV naar ons op om daarover te sparren.

Een afspiegeling van Amsterdam

Wij willen een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst, levenswijze of achtergrond. Bij Kennedy Van der Laan is iedereen welkom en willen we de mooie diversiteit van Amsterdam naar binnen halen. In dat kader moedigen we mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze vacature.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs, ex-advocaat en corporate recruiter of Richard-Jan, advocaat en partner. Als je voor jouw sollicitatie langs wilt komen om meer te horen over het kantoor, het team en de openstaande functie, ben je van harte welkom.

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ontvangen we jouw reactie graag via onderstaande link in de vorm van je cv, motivatie, cijferlijsten BA & MA en eventuele stagebeoordelingen. Neem ook een kijkje op onze instagram om erachter te komen hoe het is om voor Kennedy Van der Laan te werken.