Student-secretaresse/- receptionist(e)

Bedrijf
Kennedy Van der Laan
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Overig, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vind jij het leuk om advocaten te ontzorgen en mee te draaien in een leuk en dynamisch kantoor? Bemachtig deze plek als student-secretaresse/receptionist! Op oproepbasis mag jij aan de slag gaan bij ons kantoor in Amsterdam. Werk-privé balans staat bij ons voorop, en jij wordt als meer gezien dan een secretaresse of receptioniste alleen. En je hoeft op niemand te lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met toffe sneakers. Of iets anders dat bij je past natuurlijk.

Kennedy Van der Laan - wij doen het net even anders...

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot multinationals.

De oprichters kozen 30 jaar geleden voor een nieuwe vorm van advocatuur. De focus werd verlegd van veel geld verdienen, naar menselijk- en maatschappelijk welzijn. Op die manier werken wij nog steeds: in een open, vriendelijke en kunstzinnige setting.

Kom een kop koffie drinken die onze barista voor je klaarmaakt in onze centrale bar. Ontdek de vele kunstobjecten die te vinden zijn door heel ons pand. Ervaar de borrels en uitjes waarbij een aantal advocaten, de KenneDJ’s, graag zelf de plaatjes draaien. Kortom: maak kennis met het Kennedy Van der Laan-gevoel!

Jouw nieuwe werkomgeving

Onze secretaresses werken in teamverband en zijn (gezamenlijk en binnen hun eigen sectie) verantwoordelijk voor een professionele en fijne dienstverlening aan de advocaten en hun cliënten. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de advocaten bij hun werk, onder andere met telefoonbehandeling, correspondentie, archivering, agendabeheer, helpen samenstellen van processtukken en administratie. Als student-secretaresse/-receptionist werk je - samen met de vaste secretaresses en de andere student-secretaresses - mee op het secretariaat van verschillende praktijkgroepen. Daarnaast kun je ingezet worden bij de receptie, waar jij bezoekers ontvangt en wegwijs maakt binnen kantoor en de algemene kantoortelefoon opneemt.

Een dynamische baan dus! En geen dag is hetzelfde.

Jij krijgt

 • Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé en een mooi contract waardoor je flexibel kunt werken
 • Een mooi salaris voor naast je studie
 • Een leerzame kennismaking met de advocatuur
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving
 • Flexibiliteit en verantwoordelijkheid
 • Een informele werksfeer met een open deuren policy
 • De openheid van een innovatief Nederlands kantoor, met grote (inter)nationale cliënten van naam en faam
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lunch en vakantiegeld
 • Het echte Kennedy Van der Laan gevoel, wat je eigenlijk alleen maar begrijpt als je bij ons binnenloopt

Wat neem jij mee?

 • Enthousiasme, bevlogenheid en leergierigheid en je vindt het leuk om advocaten te ontzorgen en bezoekers hartelijke te ontvangen als je bij de receptie zit
 • Een positieve mindset
 • Een rechtenstudie die je volgt (HBO/WO) of deze heb je net afgerond
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Een beschikbaarheid van minstens 18 uur per week
 • Een goede beheersing van het Officepakket (Word, Excel, Outlook en Powerpoint).

Diversiteit en inclusie | een afspiegeling van Amsterdam

Wij willen een werkomgeving bieden waarin iedereen gelijke kansen heeft, los van afkomst, levenswijze of achtergrond. Bij Kennedy Van der Laan is iedereen welkom en willen we de mooie diversiteit van Amsterdam naar binnen halen. In dat kader moedigen we mensen van alle oriëntaties en achtergronden aan om te reageren op deze vacature.

Enthousiast geworden?

Om jou op korte termijn te leren kennen zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Wij ontvangen graag jouw cv, cijferlijsten en motivatiebrief via de link hieronder. Zien we je snel? 

Solliciteer hier