Juridisch administratief medewerker (24-40 uur)

Bedrijf
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V.
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht is op zoek naar een juridisch administratief medewerker. Ben je vlot in de omgang en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Het bedrijf

De cultuur binnen JBL&G is informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen – van boekhouder tot management – staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen JBL&G voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en voor levendigheid. Dat maakt werken bij JBL&G juist elke dag uitdagend!

De functie

JBL&G zoekt voor 24-40 uur per week een administratieve duizendpoot, waarbij je werkzaamheden verricht voor onze juristen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe cliënten, maar ook voor collega's binnen kantoor. Daarnaast beheer je de agenda en verzorg je de correspondentie. Uiteraard horen ook andere secretariële werkzaamheden bij het takenpakket zoals archiveer- en kopieerwerkzaamheden en het opmaken van documenten.

Als juridisch secretaresse ben je veelal een eerste aanspreekpunt voor alle betrokkenen binnen een letselschadezaak. Naast telefonisch contact behoren het opstellen van diverse correspondentie en het beheer van de agenda tot de voornaamste taken.

Werkzaamheden

 • Beantwoorden telefoon
 • Verwerken van correspondentie
 • Scans verwerken
 • Contacten met verzekeraars, medische instanties en cliënten
 • Medische informatie opvragen en doorsturen
 • Concept medisch adviesaanvraag opstellen

Functie eisen

 • Afgeronde relevante MBO opleiding
 • Klantgerichte, empathische houding
 • Goede beheersing van MS Office
 • Nauwkeurig, flexibel en stressbestendig
 • Goed kunnen samenwerken in teamverband
 • Je bent communicatief uiterst vaardig zowel in woord als schrift
 • Woonachtig in Amsterdam of directe omgeving

Solliciteren

Kun jij niet wachten om voor JBL&G aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en cv naar hr@jblg.nl t.a.v. Rowena Riemersma. Alleen sollicitaties inclusief motivatiebrief en cv worden in behandeling genomen. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Rowena Riemersma 020 2169953. Je reactie zal met de grootste discretie worden behandeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.