Student- of scriptiestage

Bedrijf
DVDW
Type
Stage
Locatie
Rotterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
www.werkenbijdvdw.nl

Omschrijving

Rotterdam, Den Haag

Zit je in de eindfase van je bachelor of ben je masterstudent? DVDW heeft gedurende het hele jaar verschillende stagemogelijkheden in zowel Den Haag als Rotterdam.

Je ontwikkelt jezelf sneller als advocaat bij DVDW

Wij geloven sterk in het belang van praktijkervaring voor een goede ontwikkeling van je carrière. Dus creëren we ook graag de mogelijkheid tot praktijkervaring voor jou als student.

DVDW acteert in de top van middelgrote kantoren en werkt voor ondernemend Nederland. Daarmee krijg jij een veelzijdige blik op alle juridische facetten die organisaties en ondernemers in het mkb bezighouden.

Onze open en gedreven werksfeer is een mooie manier om het vak van binnenuit te leren kennen. De begeleiding van een stage lijkt erg op die van een advocaat-stagiair(e): je draait actief mee in een team, gaat mee naar zittingen en besprekingen, kunt opleidingen volgen aan de DVDW Academy en krijgt een betrokken mentor als stagebegeleider bij wie je altijd terecht kunt.

Voor enthousiaste en gemotiveerde rechtenstudenten hebben wij verschillende stagemogelijkheden. Van een reguliere studentstage waarbij je 4 tot 8 weken meedraait met onze ervaren advocaten tot een scriptiestage. Daarnaast bieden wij met regelmaat plek aan voor masterstudenten die ons twee of drie dagen in de week komen ondersteunen in de juridische praktijk of willen helpen bij wetenschappelijke publicaties.

Kom kennismaken

Wil je ervaring opdoen bij een kantoor waar werkplezier, gezond hard werken, ondernemerschap én een torenhoge ambitie echt samen gaan? We hopen je dan snel te ontmoeten!

Stuur jouw sollicitatie naar werkenbij@dvdw.nl