Tax Break Evenement

Bedrijf
Van Doorne
Type
Evenement
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Intellectueel Eigendom, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht, Strafrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij weten hoe het is om in de fiscale advocatuur te werken? Maar ben jij vooral ook benieuwd naar het team en met wie je dan komt te werken?

Bij Van Doorne beoefenen onze advocaat-fiscalisten een zelfstandige fiscale adviespraktijk én draaien zij volop mee met andere juridische praktijkgroepen binnen ons Amsterdamse kantoor. Denk bijvoorbeeld aan onze vastgoedpraktijk, waar zij samen met onze notarissen en vastgoed(financierings)advocaten werken aan omvangrijke transacties. Of onze Zorg & Life Sciences-praktijk, waar zij zorg- en onderwijsinstellingen bijstaan en de fiscaliteit een grotere rol speelt dan je misschien verwacht. En uiteraard ontbreken ook de M&A-transacties, geschillen met de Belastingdienst en (fiscale) procedures niet. Een advocaat-fiscalist binnen een full service­-advocatenkantoor zoals Van Doorne beleeft alle facetten van de fiscaliteit én advocatuur.

Benieuwd? 

Maak tijdens de Tax Break op woensdag 17 mei gedurende de dag op een informele manier kennis met de fiscale praktijk van Van Doorne. Om 14.00 uur begint de dag bij ons op kantoor, waar je tijdens korte kennismakingsgesprekjes vragen kan stellen aan onze collega's en de sfeer van ons kantoor kunt proeven. De dag wordt afgesloten met het hele fiscale team, met een diner op een mooie en vooral gezellige locatie in Amsterdam.

Voor wie?

Iedere fiscale WO-bachelorstudent (vanaf het tweede studiejaar) en WO-masterstudent is welkom! Het enige wat wij graag ontvangen is de bevestiging van jouw aanwezigheid en jouw CV.

  • Wanneer: woensdag 17 mei van 14.00 tot 20.00 uur
  • Waar: Amsterdam (we starten op ons kantoor aan de Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk dinsdag 9 mei aan via hier. Voor vragen kun je terecht bij Anna Booij via booij@vandoorne.com of 06-27238376.

* Let op: het aanmeldformulier vraagt verplicht een motivatiebrief, hier kan je nogmaals jouw cv indienen.