Executive Assistant/teamlid Front Office

Bedrijf
Legal People
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Overig
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wij werven voor de top van de juridische wereld, zowel voor de advocatuur als voor het (inter)nationale bedrijfsleven. Als Assistant vervul je een centrale rol binnen onze organisatie: je hebt vaak het eerste contact met onze opdrachtgevers en kandidaten, zowel op kantoor als aan de telefoon. Je bent daarom gastvrij en voelt goed aan hoe je moet omgaan met verschillende gesprekspartners. Samen met je collega’s van de Front Office zorg je voor een vlekkeloos verloop van de activiteiten op kantoor en je ondersteunt meerdere consultants bij hun dagelijkse praktijk. Dat kan variëren van agendabeheer, project-/evenementensupport, zoals marktingactivteiten, tot searchondersteuning. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en er wordt constant een beroep gedaan op je flexibiliteit. Kortom: geen dag is hetzelfde! In deze veelzijdige baan is veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Profile

  • je bent professioneel en hartelijk
  • je toont initiatief, houdt van dynamiek en afwisseling
  • je krijgt energie van zelfstandig en in teamverband werken
  • je bent collegiaal, verantwoordelijk, energiek, betrokken en nieuwsgierig

Proposition

  • professionele werkomgeving waar jouw bijdrage wordt gezien en gewaardeerd
  • hecht team, informele cultuur en leuke werksfeer
  • flexibiliteit om 4 of 5 dagen per week te werken
  • prachtig kantoor in hartje Amsterdam naast het Vondelpark
  • sociale activiteiten, zoals uitjes, borrels en wekelijkse yoga (voor de liefhebber)