Stagiair(e) - Tax Compliance

Bedrijf
Loyens & Loeff
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Meeloop- of afstudeerstage Finance, Tax and Advice

Ben jij op zoek naar een derdejaars meeloopstage of vierdejaars afstudeerstage Finance Tax and Advice? Voor onze Tax Compliance praktijk in Amsterdam en Rotterdam zoeken wij stagiaires!  

Dit ga je doen als Tax Compliance stagiair

  • Gedurende je stage draai je volledig mee. Zo ga je vanaf dag één aan de slag met het opstellen van aangiften, het onderzoeken en verwerken van fiscale vraagstukken en word je betrokken bij de advisering van cliënten.
  • Je neemt deel aan diverse vaktechnische vergaderingen en cursussen.
  • Het is mogelijk om een literatuuronderzoek/afstudeeropdracht te verrichten.

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

  • Bent een enthousiaste derde- of vierdejaars hbo-student Finance, Tax and Advice;
  • Wilt de sfeer binnen onze fiscale praktijk leren kennen;
  • Bent pro-actief, ondernemend en een echte teamplayer.

Hier ga je werken als Tax Compliance stagiaire in Amsterdam/Rotterdam

Loyens & Loeff is een van origine Nederlands kantoor met de grootste full service praktijk van Nederland. Je maakt deel uit van een collegiaal team van zo’n 350 fiscalisten waarin intensief wordt samengewerkt. Je bent omringd door een groot aantal professionals in een dynamische werkomgeving waar jouw werk geen dag hetzelfde is.

Dit bieden we je

  • Een uitdagende stage van 20 weken waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van onze Tax Compliance specialisten.
  • Tijdens een meewerkstage kun je halverwege switchen van praktijkgroep.
  • Je krijgt een mentor toegewezen die jou gedurende je stage begeleidt.
  • Een stagevergoeding van € 750,- bruto per maand op fulltime basis.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied ondersteund. Wereldwijd werken er 1500 medewerkers waarvan ruim 850 fiscalisten, advocaten en notarissen op zes kantoren in de thuismarkt en op acht vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam of Rotterdam

Ben jij de ambitieuze student die wij zoeken? Solliciteer dan via de button ‘apply’. Voor de sollicitatie ontvangen wij graag jouw cv, motivatiebrief en cijferlijst. Vragen over het proces of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Elisabeth Visser (Recruiter) via onderstaande gegevens.