Stagiair(e) - Notariaat

Bedrijf
Loyens & Loeff
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht, Fiscaal Recht, Internationaal recht / Europees Recht, Mededingingsrecht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wil jij weten hoe de praktijk en de sfeer is bij Loyens & Loeff? Een uitdagende fulltime stage van twee maanden biedt de mogelijkheid om kennis te maken.

Tijdens een stage draai je volledig mee binnen de praktijk. Je komt stagelopen op één van onze praktijkgroepen, namelijk Corporate, Real Estate of Family Owned Business & Private Wealth. Je werkt samen met jouw collega’s en voert diverse werkzaamheden uit: denk aan het opstellen van memo’s, het doen van jurisprudentieonderzoeken maar ook het bijwonen van gesprekken met cliënten. Jouw persoonlijke mentor begeleidt je tijdens je stage. Naast dat je ons kantoor goed leert kennen, ontmoet je ook de andere stagiairs en werkstudenten tijdens de verschillende sociale activiteiten die we organiseren.

Waar:

Afhankelijk van de praktijkgroep loop je stage in onze Amsterdamse en/of Rotterdamse vestiging. Je kunt kosteloos gebruik maken van het Loyens & Loeff appartement in Rotterdam wanneer je ver moet reizen.

Voor wie:   

Derdejaars bachelor- en masterstudenten notarieel recht.

Duur:  

Twee kalendermaanden, fulltime.

Vergoeding:

€ 750,- bruto per maand.

Wie zijn wij?

Loyens & Loeff is een onafhankelijke aanbieder van juridische diensten waar fiscalisten, advocaten en notarissen samenwerken aan geïntegreerde dienstverlening op het gebied van recht in de Benelux en Zwitserland. Zowel grote en middelgrote, nationaal en internationaal opererende ondernemingen als particulieren worden op juridisch gebied bediend. Wereldwijd werken er 1600 medewerkers waarvan ruim 1000 fiscalisten, advocaten en notarissen in 5 kantoren in de thuismarkt en in 6 vestigingen in de belangrijkste financiële centra in Europa, Azië en de Verenigde Staten. Onze organisatie onderhoudt intensieve relaties met gerenommeerde internationale advocatenkantoren en belastingadvieskantoren.

Solliciteer op deze vacature in Amsterdam/Rotterdam

De procedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie (motivatiebrief, cv, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen), gevolgd door een gesprek met twee leden uit de student-stagiair commissie.

Bij het indienen van jouw sollicitatie vragen wij je om al jouw relevante stukken toe te voegen, waaronder cv, motivatiebrief, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen.

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘apply'. Vragen kun je stellen aan Livia 't Hoen (recruiter): +31 10 224 6526 of livia.t.hoen@loyensloeff.com of aan Noa Moerel (recruiter): +31 10 224 6270 of noa.moerel@loyensloeff.com