Advocaat-medewerk(st)er

Bedrijf
L&A Advocaten
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Privaatrecht
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.lenaadvocaten.nl/

Omschrijving

Wie zijn wij

L&A Advocaten is een toonaangevend Amsterdams arbeidsrecht nichekantoor. Wij zijn ambitieus en hebben een mentaliteit van doorpakken. Ons kantoor is internationaal erkend door Legal500. De sfeer op kantoor is open en informeel. Er is oog voor het individu en veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Werken bij L&A Advocaten

Bij L&A Advocaten werk jij in een veelzijdige advies- en procespraktijk. Ons kantoor heeft een breed scala aan cliënten van culturele sector tot multinationals. Jij bent het aanspreekpunt voor HR-teams, bedrijfsjuristen, management en bijvoorbeeld ondernemingsraden.

Wij zijn op zoek naar een (gevorderd) Advocaat-stagiaire en een Advocaat-medewerker (2 tot 6 jaar ervaring). Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een voorwaarde. Voor het overige verwachten wij dat je oplossingsgericht bent en een teamplayer die beschikt over goede communicatieve vaardigheden met een passie voor het arbeidsrecht.

Wat wij jou bieden

Wij werken in een plezierige no nonsense werkomgeving met een gezonde werk-privé balans. Wij vinden het belangrijk dat jij de ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij investeren veel in een gedegen opleiding door samen te werken in zaken en te sparren. Ook investeren wij in jouw groei als advocaat door bijvoorbeeld de PALA te faciliteren. Met een fijn team van verschillende persoonlijkheden en leeftijden, een personal trainer en dakterras zul jij je snel bij ons thuis voelen.

Solliciteren of kennismaken?

Neem dan contact met ons op:

Arlette Putker – Blees

Irene Francken

Marijke Verhave

Klik hier voor meer informatie.