Student-Stagiar(e)

Bedrijf
HVG Law
Type
Stage
Locatie
Amsterdam,Utrecht,Eindhoven,Rotterdam,Den Haag
Branche / Vakgebied
Notarieel Recht, Ondernemingsrecht, Privaatrecht, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ben je student Rechtsgeleerdheid (WO) en wil jij ervaring opdoen in de praktijk? Wil jij werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving met een open en informele cultuur op een kantoor naar jouw keuze? Bekijk onze vacature voor een student-stage en solliciteer direct!   

Werken bij HVG Law betekent samenwerken in een menselijke omgeving op hoog juridisch niveau. 

Jouw student-stage bij HVG Law  

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht zijn we altijd op zoek naar student-stagiaires. Als student-stagiaire word je vanaf dag één als volwaardig teamlid betrokken bij alle vakinhoudelijke en sociale activiteiten. Je ondersteunt de advocaten en notarissen van HVG Law bij hun dagelijkse werkzaamheden.  

Gedurende je student-stage word je goed begeleid door twee advocaten en/of notarissen uit de student-stage commissie. Na de eerste maand krijg je een tussentijdse beoordeling en aan het einde van je student-stage krijg je een eindbeoordeling. Een student-stage duurt twee maanden en is 5 dagen per week. De stagevergoeding bedraagt €900,- per maand op fulltime basis. 

Wat breng je mee als student-stagiair(e) bij HVG Law? 

 • Je bevindt je minimaal in het 3e jaar van je studie WO Nederlands, Notarieel recht of in je Master. 

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. 

 • Je bent proactief en bent communicatief sterk. 

 • Je hebt uitstekende studieresultaten en je hebt je naast je studie op verschillende manieren ontwikkeld. 

Verschillende kantoren & expertises  

Amsterdam 

In Amsterdam bieden wij een kantoorbede student-stage aan. Je loopt een student-stage bij verschillende expertises tegelijkertijd. Op die manier kan jij ontdekken welke expertise het beste bij jou past.  

Tijdens de kantoorbrede student-stage in Amsterdam kan je een kijkje nemen bij de volgende expertises: Corporate Restructuring, Corporate M&A, Finance Law, Real Estate, Insolvency and Restructuring, Competition and regulated markets, Energy and Utilities. 

Daarnaast bieden wij ook specifieke student-stages aan bij de volgende expertises: 

 • Notariaat (Corporate M&A en Real Estate) 

 • Digital, Cyber & Privacy 

 • Financial Regulatory  

 • Pensioenrecht  

Rotterdam 

In Rotterdam bieden wij een ondernemingsrechtbrede stage aan. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de Corporate Restructuring, Corporate M&A, Health & Life Sciences en Dispute Resolution praktijken.   

Daarnaast bieden wij ook specifieke student-stages aan bij de volgende expertises: 

 • Notariaat (Corporate M&A) 

 • Labor & Employment  

 • Dispute Resolution 

Eindhoven

In Eindhoven bieden wij student-stages aan binnen de Corporate M&A, Corporate Restructuring of Labor & Employment praktijk.