Advocaat-medewerker Bestuursrecht

Bedrijf
Damsté advocaten - notarissen
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam,Enschede
Branche / Vakgebied
Overig, Staats- en bestuursrecht
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Wegens uitbreiding van ons team bestuursrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Heb je je universitaire opleiding Nederlands recht afgerond en tussen de 2,5 en 7 jaar ervaring als advocaat in het bestuursrecht, dan word jij misschien wel onze collega!

Waar kom je te werken?

Ons team bestuursrecht maakt onderdeel uit van de sectie Vastgoed en Overheid en is gevestigd in Enschede. De totale sectie bestaat uit 7 ervaren advocaten, 2 advocaat-stagiairs, 1 wetenschappelijk medewerker en 4 juridisch medewerkers. We zijn gewend om met elkaar te sparren en samen te werken, ook buiten de sectie. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

Ons team staat vooral overheden bij, maar ook bedrijven behoren tot onze klantenkring. Met collega’s adviseer en procedeer je op het gebied van het bestuursrecht. De nadruk ligt daarbij op het omgevingsrecht en andere delen van het bestuursrecht waarmee gemeenten en bedrijven veel te maken hebben. 

Wat mag je van ons verwachten?

We doen veel aan kennisontwikkeling via Damsté Opleidingen en het geven van lezingen aan (potentiële) cliënten. De prettige werksfeer, de goede begeleiding en de inhoudelijke uitdagingen dragen eraan bij dat veel collega’s elkaar al erg lang kennen en dat zij door klanten bijzonder gewaardeerd worden vanwege hun kennis en authenticiteit.

Wie zoeken wij?

We zoeken een gedreven, ondernemende en vindingrijke collega met ten minste 2,5 jaar werkervaring als advocaat op het gebied van het bestuursrecht. Interesse en/of ervaring in het omgevingsrecht strekt tot aanbeveling.

Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je woont in de regio Twente of bent bereid om hiernaartoe te verhuizen.

Ga je bij Damsté werken, dan ontvang je een salaris dat is afgestemd op je werkervaring, 27 vakantiedagen bij een volledige werkweek, een goede pensioenregeling en een mobiele telefoon van de zaak.

Geïnteresseerd in deze functie?

Of wil je meer weten over deze functie of over ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Harperink, manager personeel en organisatie (053-4840034) of solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier.