Advocaat-stagaire M&A

Bedrijf
AKD
Type
Vacature
Locatie
Eindhoven
Branche / Vakgebied
Ondernemingsrecht
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Voor de vestiging Eindhoven heeft de vakgroep Corporate M&A -door aanhoudende groei- een mooie uitdagende positie beschikbaar voor een beginnende advocaat-stagiaire!

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 500 advocaten, fiscalisten, notarissen en support in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn voor onze cliënten de gateway in, van en naar de Benelux. De jarenlange hoge rankings van AKD in de M&A League Tables en erkenning door de diverse gidsen laten de sterke positie van ons M&A-team in de markt zien.

Als advocaat-stagiair(e) Corporate M&A

ga je meteen meewerken in aansprekende transacties, vaak met een cross-border element. Hierbij wordt van jou onder meer gevraagd analyses te maken, onderhandelingen voor te bereiden en transactiedocumentatie op te stellen.

Hoewel AKD een groot kantoor is, kenmerkt het zich gelijk ook in een bepaalde kleinschaligheid en hechtheid. Wij werken in kleine, flexibele teams en focussen ons op Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, waardoor je direct bent betrokken bij het dealproces en alle daarbij betrokken partijen. Wij adviseren bij private equity-deals, strategische transacties, venture capital investeringen en beurstransacties.

Je komt te werken in het economische hart van Eindhoven, binnen de uitdagende omgeving van de Brainport regio, de 2e economische regio van Nederland en in de nabijheid van de High Tech Campus! 

De ideale kandidaat voor deze positie(s) 

  • is (bijna) afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) en heeft goede studieresultaten
  • is aantoonbaar geïnteresseerd in het ondernemingsrecht en in het bijzonder de M&A-praktijk.
  • heeft een ondernemende persoonlijkheid, kan zich goed verplaatsen in verschillende soorten cliënten, en is accuraat en stressbestendig;
  • is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken en ambitieus; en
  • beschikt over uitstekende Nederlandse, maar evengoed ook Engelse taalvaardigheden.

 Van AKD krijg jij

een volwaardige rol in een energieke omgeving met goede ontwikkelmogelijkheden, een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket én een uitgebreid pakket aan thuiswerkmiddelen.

 Word jij enthousiast van deze uitdagende ambitieuze positie, solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Of neem contact op met recruitment@akd.eu voor eventuele vragen! Wij kijken uit naar jouw reactie!

Diversiteit en inclusiviteit

AKD is een no-nonsense kantoor waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.