Get To Know Freshfields Webinar 2021

Get To Know Freshfields Webinar 2021
Datum:  donderdag 30 september 2021

Op donderdag 30 september 2021 organiseren wij van 14:00 tot 16:30 uur een Get To Know Freshfields webinar. Deze webinar biedt nieuwsgierige rechtenstudenten de kans om op virtuele en interactieve wijze kennis te maken met ons Amsterdamse kantoor en onze medewerkers. Tijdens deze webinar krijg je te horen hoe het is om te werken bij Freshfields en delen partners en associates hun ervaringen. Ook zal je virtueel rondgeleid worden door ons kantoor en zullen er aansluitend praktijkgerichte sessies georganiseerd worden, waarin er alle ruimte is om je vragen te stellen aan onze advocaten.

Denk jij erover na om de advocatuur in te gaan en wil jij meer weten over de werkzaamheden bij Freshfields? Ben jij “excellent, and not too serious” en zoek jij een kantoor dat “groot en klein” tegelijk is? Dan past Freshfields mogelijk bij jou!

Graag ontvangen wij uiterlijk donderdag 23 september 2021 je aanmelding inclusief je CV met onderaan je CV je voorkeur(en) voor één of meerdere praktijkgroepen. 

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Roos Toering via amsterdam.recruitment@freshfields.com

Freshfields Bruckhaus Deringer houdt zich aan richtlijnen van het RIVM. Wij zullen nog geen evenementen op kantoor organiseren. Indien er versoepelingen aangekondigd worden, zullen wij kijken naar de mogelijkheden.