Over de YTG - Brinkhof beurs

In het kader van de toenemende globalisering en de internationale omgeving waarin veel advocaatkantoren tegenwoordig opereren, wordt het opdoen van internationale ervaring steeds belangrijker. De Young Talent Group biedt studenten die naar het buitenland willen gaan daarom financiële ondersteuning omdat zij van mening is dat een buitenlandse ervaring enorm leerzaam is en bovendien een mooie aanvulling op het cv van iederen student. 

Brinkhof steunt het initiatief van de Young Talent Group om studenten te stimuleren een tijd in het buitenland te studeren. Daarom stelt Brinkhof een vergoeding ter beschikking aan de Young Talent Group voor de YTG – Brinkhof beurs ter waarde van EUR 1.500,-.

Rechtenstudenten met een bijzondere interesse in octrooien, merken en modellen, media-, telecom-, privacy-regulering, mededinging en IT/outsourcing kunnen in aanmerking komen voor deze beurs.  

De aanmeldingen voor het collegejaar 2017 - 2018 zijn nog niet geopend. Houd voor informatie de Young Talent Group-website in de gaten. 

Wil je meer informatie over Brinkhof? Klik dan hier.

 

  

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT