Voor kantoren en bedrijven

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen de juridische faculteitsverenigingen van Utrecht, Leiden en Tilburg. De website van de Young Talent Group is een platform met een actueel aanbod van kantoorprofielen, vacatures, masterclasses en andere recruitmentactiviteiten. Daarnaast verzendt de Young Talent Group doelgericht mailings. Op dit moment staan ruim 6.500 studenten ingeschreven bij de Young Talent Group. De Young Talent Group biedt verschillende abonnementen aan:

Reguliere abonnement

Het reguliere abonnement biedt de mogelijkheid om een kantoorlogo, kantoorprofiel, stages- en vacatures en agenda-items op het reguliere platform te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om tegen een meerprijs mailings te versturen naar (een gedeelte van) ons deelnemersbestand. 

Regionale abonnement

Het regionale platform richt zich op regionale kantoren en bedrijven met maximaal 25 juridisch medewerkers. Het regionale abonnement biedt de mogelijkheid om een kantoorlogo, kantoorprofiel, stages- en vacatures en agenda-items op het regionale platform te plaatsen. Het verzenden van mailings is via het regionale platform niet mogelijk. 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op door een e-mail te sturen naar info@youngtalentgroup.nl of door te bellen naar 030 7116253. 

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT