Stages

Studentstagiair Tax

Bird & Bird is een internationaal kantoor waar advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van de sectoren zoals: Technology & Communications, Life Sciences & Healthcare, Media, Entertainment & Sports en Energy & Utilities. Wij hebben meer dan 1300 juristen in 29 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië, de USA en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld. Het team van Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen.

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar 

Student-stagiaire Tax 

De werkzaamheden
Voor onze sectie Tax in Den Haag zijn wij op zoek naar een student-stagiaire Tax. Als student-stagiaire Tax werk je in een hecht team dat bestaat uit 8 fiscalisten. Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek. Ze werken nauw samen met de andere disciplines om cliënten full-service ondersteuning te kunnen bieden. De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren, waarbinnen onze cliënten opereren, stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren. 

Een studentstage bij Bird & Bird is een uitgelezen kans om onze aanpak, manier van werken en – zeker zo belangrijk – kantoorcultuur te leren kennen. Op onze sectie Tax kom je in aanraking met onze internationale praktijk, waarbij de focus ligt op de vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en het internationale belastingrecht. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs. 

Als student-stagiaire word je geplaatst op de kamer van één van onze fiscalisten. Tijdens je stage ga je mee naar cliënten, werk je mee aan dossiers, leer je adviezen opstellen en antwoorden te formuleren op juridische vragen. Zo krijg je goed beeld van de dagelijkse praktijk. Vanzelfsprekend ben je ook welkom bij sectie overleggen, de interne cursussen (van de Bird Academy) en seminars voor cliënten die we regelmatig organiseren. De week wordt vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze kantoorbar. 

Profiel student-stagiaire

  • Je zit in het laatste of voorlaatste jaar van je studie Fiscaal recht en hebt bovengemiddelde studieresultaten voor de relevante vakken;
  • Naast je studie tijd besteed je tijd aan nevenactiviteiten of (relevante) bijbanen;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift, ook in de Engelse taal;
  • Als student-stagiaire ben je leergierig, enthousiast, gedreven en ambitieus; 

Ons aanbod
Je ontvangt een stagevergoeding van 700 euro bruto per maand en jouw reiskosten worden vergoed (als deze niet door de OV kaart worden gedekt). Aan het einde van de stage ontvang je tijdens het eindgesprek een stage-beoordeling, waarin we onze bevindingen aan je zullen terugkoppelen. De stage wordt afgesloten met een lunch met medewerkers van jouw sectie. 

Solliciteren
Heb je belangstelling in een student-stage? Stuur dan je sollicitatie naar recruitment@twobirds.com. 

Op onze websites www.twobirds.com , www.werkenbijbirdenbird.nl en www.birdbuzz.nl, onze Nederlandse kennisportal, vind je meer informatie over Bird & Bird.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT