Stages

Scriptie-stage

SCRIPTIE-STAGE
Op zoek naar een scriptieonderwerp en een stageplaats? Wij helpen je verder.

De onderwerpen Sport en Privacy spreken je aan, je bent op zoek naar een scriptieonderwerp en een stageplaats? Lees dan verder, want onze Privacyrecht advocaten staan klaar om je persoonlijk te begeleiden.

Marxman biedt talentvolle rechtenstudenten in de eindfase van hun studie de mogelijkheid om tijdens een gezamenlijk te bepalen periode 2 tot 5 dagen per week op kantoor hun scriptie te schrijven. Omdat ons kantoor zich veel bezig houdt met Privacy (in het bijzonder: de Algemene Verordening Gegevensbescherming) in de sportsector, is het een mooie kans om bij ons je scriptie over dit onderwerp te schrijven en ons netwerk hierin te benutten.

Je krijgt de beschikking over een werkplek en je kunt deelnemen aan jurisprudentiebesprekingen en sectieoverleggen. Ook krijg je een vast aanspreekpunt binnen kantoor waarmee je kunt sparren met betrekking tot het onderwerp van je scriptie. Wij bieden je graag de mogelijkheid kennis te maken met de advocatuur en ons kantoor.

In overleg is het ook mogelijk om met andere facetten van de advocatuur kennis te maken. Denk aan het bijwonen van zittingen en besprekingen met klanten, het opstellen van notities, adviezen en conceptprocesstukken. 

Daarnaast ben je natuurlijk welkom bij cursussen die wij geven én de wekelijkse kantoorborrel.

PROFIEL
De studentstagiair(e) is een enthousiaste rechtenstudent die op korte termijn op zoek is naar een scriptieonderwerp, die zelfstandig kan werken, leergierig is en die niet schroomt verantwoordelijkheid en initiatief te nemen.

Waarom Marxman?
Marxman Advocaten is een modern en ambitieus advocatenkantoor voor de zakelijke markt van ondernemers en overheden, gevestigd in Amersfoort en Apeldoorn. Een kantoor waar niet alleen hard wordt gewerkt, maar waar vooral kennis en creativiteit hun toegevoegde waarde bewijzen.

ONZE MENSEN
Bij Marxman werken bijna dertig medewerkers, die samen een jonge, open en dynamische organisatie vormen. Medewerkers die uitstekend zijn opgeleid en die kunnen rekenen op een uitdagende loopbaan met veel verantwoordelijkheid. Eigen talenten en persoonlijke ontwikkeling staan centraal binnen een inspirerende, flexibele werkomgeving. Je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.  

CONTACT
Wil je meer weten of solliciteren naar een studentstage bij Marxman Advocaten? Mail je vraag of sollicitatiebrief inclusief cv en recente cijferlijst valerie geffroy: geffroy@marxman.eu. Voor vragen kun je ook bellen naar 033 450 80 00. 

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT