Stages

Juridisch toptalent

Met AT Osborne Legal Services leveren wij juridische consultancy en advocatuurdiensten. Onze werkwijze is uniek: onze juristen werken samen met onze (project)managers en consultants aan complexe vraagstukken. Zo kunnen klanten sneller, efficiënter en beter hun ruimtelijke ambitie realiseren. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw ziekenhuis, de verduurzaming van industriële complexen, de aanleg van nieuwe infrastructuur, de realisatie van een windturbinepark of de ontwikkeling van de nieuwe omgevingswet, wij kennen de mogelijkheden die het recht biedt voor de succesvolle realisatie van projecten.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen de klant en ons. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk.

Ter versterking van ons team zoeken wij op korte termijn een student-stagiaire of werkstudent met interesse in ruimtelijke opgaven.

De functie
Als student-stagiaire of werkstudent wordt je onderdeel van het team van Legal Services. Je gaat aan de slag met diverse werkzaamheden. Zo doe je onderzoek naar jurisprudentie en literatuur, zoek je juridische vraagstukken uit en lever je een bijdrage aan de ambities van onze opdrachtgevers. Ook woon je, waar mogelijk, zittingen en besprekingen met cliënten bij. Daarnaast help je mee aan de ontwikkeling van innovatieve producten, zowel intern als extern. Je krijgt een mentor aangewezen en ondersteunt het hele team bij opdrachten.

Jouw profiel

  • Je zit in de laatste fase van je studie WO (Nederlands) recht;
  • Je bent leergierig en ambitieus;
  • Je hebt affiniteit met het aanbestedingsrecht, bouwrecht, omgevingsrecht en/of verbintenissenrecht;
  • Je hebt interesse in ruimtelijke opgaven;
  • Je bent analytisch sterk.

Wat bieden wij?
Een stage is de ideale manier om ons en ons werkterrein beter te leren kennen. Je gaat aan de slag in een innovatieve omgeving met inspirerende collega’s vanuit verschillende disciplines. Je doet in korte tijd veel ervaring op met de werking van het recht en wordt uitgedaagd jezelf te ontwikkelen. Hiervoor krijg je een passende vergoeding. Uiteraard kun je ook deelnemen aan alle bureauactiviteiten, zoals borrels, lezingen en sportactiviteiten.

Ons bureau scoort hoog op servicegerichtheid, innovatievermogen, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties. Zo hebben wij ons onlangs voor de tweede keer op rij onderscheiden als één van de Best Workplaces (Great Place to Work, 2018).

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met mr. Miriam van Dalen via telefoonnummer (035) 543 43 43. Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie, stuur dan de volgende bijlagen naar secretariaatleg@atosborne.nl o.v.v. ‘Stage Legal Services’:

  • CV;
  • Cijferlijst;
  • Motivatiebrief of een korte video waarin je toelicht wat jou motiveert, wat je uniek vindt aan jezelf en waarom je geschikt bent voor deze functie (maximaal 2 minuten)

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT