Stages

Studentstage

Van Doorne biedt je als WO student de gelegenheid om een stage van twee maanden te lopen in Amsterdam of Curaçao. Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Ongeacht of je nu kiest voor de advocatuur (advies- en procespraktijk), de fiscaliteit of het notariaat.

Werkzaamheden
Om een optimaal beeld te geven van onze werkwijze, word je bij een medewerker op de kamer geplaatst. Je houdt je bezig met het voorbereiden van onder meer rechtszittingen en processtukken. Je woont besprekingen en zittingen zoveel mogelijk bij en je 'loopt mee' in kort gedingen. Voor het notariaat word je ingezet bij de voorbereiding van akten en andere notariële stukken. Daarnaast neem je deel aan teambesprekingen, werkoverleg, jurisprudentielunches en opleidingsactiviteiten. Je bereidt een korte presentatie voor, die je aan het einde van je stageperiode presenteert. Na afloop van deze presentatie wisselen onze advocaten, notarissen en/of fiscalisten met je van gedachten over de inhoud.

Arbeidsvoorwaarden
De vergoeding voor de studentstage bedraagt €700,- bruto per maand. Je reiskosten worden vergoed op basis van gemaakte kosten OV 2de klas. Je bent natuurlijk ook welkom op de vrijdagmiddagborrels, onze (sport)evenementen, het kerst- en zomerfeest, het stagiair- en medewerkersweekend en de skivakantie.

Solliciteren
Als je wilt solliciteren naar een studentstage, ontvangen we graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst via onderstaande knop. Motiveer waarom je kiest voor Van Doorne, en geef aan naar welk rechtsgebied je voorkeur uitgaat. Na de schriftelijke selectie wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek vindt plaats met de mentor van het rechtsgebied van je voorkeur en met onze recruiter. Op basis van dit gesprek beslissen zij, of je een studentstageplaats krijgt aangeboden. We bieden geen stage aan indien je al bent afgestudeerd.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter:

Isabel Kooij
kooij@vandoorne.com
0206789389

Mocht je interesse hebben in of willen solliciteren naar een studentstage bij VanEps Kunneman VanDoorne op Curaçao, neem dan contact op met onze recruiter:

Nancy Hoop
00-5999-4613400
recruitment@ekvandoorne.com

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT