Stages

Student-stage

De studentstage is een ideale manier om de advocatuur en Kennedy Van der Laan écht te leren kennen. Je gaat er twee maanden lang helemaal in op.Je krijgt beide maanden een werkplek op twee verschillende secties. Uiteraard doen wij dit in overleg met jou. Tijdens je stage deel je een kamer met één van de advocaten, wel zo gezellig én goed om een beeld van het dagelijks leven van onze juristen te krijgen.Je opdrachten krijg je vanuit het hele kantoor. Daardoor kom je met allerlei rechtsgebieden in aanraking. Meestal gaat het om het uitzoeken van een juridische vraag die voor een bepaald dossier moet worden beantwoord. Je schrijft daar dan een notitie over voor de betrokken advocaat. Je werk is dus van belang in een concrete zaak.Je gaat ook mee naar zittingen of besprekingen, naar interne cursussen en naar de wekelijkse sectie- en jurisprudentiebesprekingen. En natuurlijk ben je welkom bij de wekelijkse kantoorborrels op vrijdagmiddag en bij andere activiteiten van kantoor.

Begeleiding

Advocaten Joëlle Boulet, Michiel Lubbers en Recruiter Sascha Heijnen zijn je stagebegeleiders. Om de week heb je met hen en de andere student-stagiairs een lunch om ervaringen uit te wisselen. Maar natuurlijk kun je op elk moment van je stage bij hen terecht. Bij je opdrachten krijg je begeleiding van de advocaat die je de opdracht heeft gegeven.En dan is er natuurlijk nog je kamergenoot, aan wie je van alles kunt vragen en die jou met allerlei praktische zaken kan helpen.

Getuigschrift

Op basis van het werk dat je hebt afgeleverd en de ervaringen van iedereen met wie je hebt samengewerkt, zullen Joëlle, Michiel en Saskia je aan het eind van je stage je een beoordeling geven. Daarnaast zal je halverwege de stage, voor de sectiewissel, een tussentijds evaluatie gesprek hebben met Saskia.

Vergoeding

De studentstagevergoeding bedraagt € 650 bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek).

Zin in?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste student-stagiaires voor de periode september, oktober, november en december 2018.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV, motivatiebrief, ongeschoonde cijferlijsten (BA/MA) en eventuele stage beoordelingen in voor 27 april 2018. In de week van 14 mei hoor jij of jij uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. De selectiegesprekken zullen plaats vinden eind mei. Klik hierom te solliciteren!

Testimonials
Ben je nieuwsgierig geworden naar de ervaringen van studenten die stage hebben gelopen bij ons? Neem dan snel een kijkje bij de testimonials!

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT