Stages

Student-Stagiaire Vastgoed en Financiering

Van Doorne biedt je als WO student de gelegenheid om een stage van twee maanden te lopen binnen de groeiende cross-border vastgoedfinancieringspraktijk van kantoor. Ons streven daarbij is om je kennis te laten maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor.

Binnen de expertise Vastgoed en Financiering leveren onze advocaten in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor Nederlandse en buitenlandse financiers, beleggers en ontwikkelaars bij de juridische advisering over commerciële vastgoed- en projectfinancieringstransacties, herstructureringen daarvan, aan- en verkoop van vastgoedkredietportfolio's, CMBS en andersoortige repackagings van vastgoedkrediet. Wij werken daarbij zowel vanuit ons kantoor in Amsterdam, als vanuit ons kantoor in Londen.

Arbeidsvoorwaarden
De vergoeding voor de studentstage bedraagt € 700,- bruto per maand. Je reiskosten worden vergoed op basis van gemaakte kosten OV 2de klas. Je bent natuurlijk ook welkom op de vrijdagmiddagborrels, onze (sport)evenementen, het kerst- en zomerfeest, het stagiair- en medewerkersweekend en de skivakantie.

Solliciteren
Als je wilt solliciteren naar een studentstage, ga dan direct naar het sollicitatieformulier. We ontvangen graag een motivatiebrief, CV en een kopie van je originele cijferlijst. Na de schriftelijke selectie wordt besloten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Het gesprek vindt plaats met de mentor van het rechtsgebied en één van onze recruiters. Op basis van dit gesprek beslissen zij of je een studentstageplaats krijgt aangeboden. We bieden geen stage aan indien je al bent afgestudeerd.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter:

Isabel Kooij
kooij@vandoorne.com
0206789389

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT