Stages

Student-stagiaire

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. Onafhankelijk, 100% Nederlands, maar wel met een sterke internationale focus. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

HEEL VEEL LEREN IN DRIE MAANDEN

Dé manier om ons kantoor te leren kennen, is een student-stage. Het leren begint pas echt als je de collegebanken verlaat. Je draait twee maanden mee in de dagelijkse praktijk en ontmoet de mensen achter Houthoff. Alles komt aan bod: je gaat mee naar zittingen, zit aan tafel bij de jurisprudentie-lunches en wordt betrokken bij echte dossiers. In principe loop je stage in Amsterdam of Rotterdam. Heb je aantoonbare interesse in Europees recht en mededingingsrecht, dan ben je ook van harte welkom in Brussel. Kom je van ver? In Amsterdam en Rotterdam hebben we een appartement voor twee studenten. Wees er wel snel bij. Uiteraard hebben we in Brussel ook huisvesting. De vergoeding voor een student-stage bedraagt € 800,- bruto per maand.

MELD JE AAN EN IMPONEER ONS

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Zit je in de eindfase van je bachelor of ben je masterstudent Rechtsgeleerdheid? En zie jij jezelf werken bij een van de grootste advocatenkantoren? Meld je dan snel aan voor een student-stage bij Houthoff.

SOLLICITEER

Ben jij het juridisch talent dat we zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

VRAGEN?

Neem dan contact op met Sandra Sardjoe via +31 20 605 62 59 of s.sardjoe@houthoff.com.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT