Stages

Student-stage Notariaat

Als stagiair(e) op het notariaat verricht je bij Dirkzwager werkzaamheden voor notariële rechtsgebieden (familierecht, ondernemingsrecht en vastgoed). 

De notariële stage vindt in principe plaats op ons kantoor in Arnhem.

Tijdens de student-stage maak je kennis met alle aspecten van de praktijk van een (kandidaat-)notaris. Je doet literatuur- en jurisprudentie-onderzoek, schrijft memo’s en helpt mee met het opstellen van akten. Daarnaast mag je mee naar besprekingen en passeerafspraken met cliënten. Ook wordt de mogelijkheid geboden om bijeenkomsten binnen kantoor bij te wonen, zoals interne cursussen en lezingen, jurisprudentielunches en kantoorborrels. Student-stagiaires worden daarnaast uitgenodigd om mee te gaan naar activiteiten georganiseerd door de Vereniging voor Jonge Kandidaat-Notarissen te Gelderland. Op deze manier krijg je een goede indruk van het dagelijkse werk van een (kandidaat-)notaris bij Dirkzwager.

Interesse?
Stuur je sollicitatie naar het volgende adres:
stagenotariaatarnhem@dirkzwager.nl

Voeg aan je e-mail de volgende documenten als bijlage toe:
1. Je motivatiebrief
Geef daarin aan waarom je stage bij ons kantoor wilt lopen en naar welke periode je voorkeur uitgaat.
2. Je curriculum vitae
3. Ongeschoonde cijferlijsten (bachelor en master)
Ongeschoond wil zeggen dat op deze cijferlijsten ook eventuele herkansingen zichtbaar zijn. Je kunt deze lijsten opvragen bij de studieadministratie van jouw faculteit.
4. Eventuele eerdere stagebeoordelingen

Na ontvangst van alle stukken laten wij jou zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Onvolledige sollicitaties kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de WO-student-stage in het notariaat? Neem dan contact op met onze stage-coördinator notariaat.

terug

© Young Talent Group | sitemap | voorwaarden | contact
JSVU   JFV GROTIUS   MAGISTER JFT